Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Kwijt

Ik heb best wel een mening, stoelen en banken genoeg. Op het gebied van religie bijvoorbeeld, met lede ogen zie ik aan dat andersdenkenden gebedshuizen de grond uitstampen, respectloos vragend om respect. Dan denk ik graag dat varkens EN geiten al eeuwenlang gedomesticeerd zijn, welk verschil wil je dan nog maken? Ik heb een hekel aan hoofddoekjes en boerka's, maar ik gruwel tevens bij het aanzicht van zo'n foute tatoeage oprijzend uit de string van een te lage heupbroek.

Weet u wat er fundamenteel fout is met de mens, ze schreeuwen om hun gelijk. En dat is er gewoon niet, al een tijd heeft men niet in de gaten dat er niets wordt gevuld met harde woorden, het kind van de rekening wordt overdonderd, terwijl het gewiegd had willen worden.

Waar, godverdomme, waar zijn we dat kwijt geraakt?

Schrijver: Fred, 27 oktober 2006


Geplaatst in de categorie: woede

3.6 met 15 stemmen 1.980Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
9 december 2006
Je hebt gelijk Truus, maar als ik er iets anders had neergezet, had ik waarschijnlijk mijn medemens gekwetst.
Nu alleen maar mezelf.....
Naam:
truus
Datum:
7 december 2006
Waarom gvd ertussen?
woordkeuze genoeg om je woede te uiten,
zonder anderen op te schrikken over een vloek.
Naam:
Fred
Datum:
1 november 2006
Ik begrijp heel goed wat je bedoelt Rina, en ik denk dat we nu met miljarden zijn omdat de eerste twee mensen het niet met elkaar eens konden worden. Gelijken zullen nooit hun ongelijk bekennen....
Naam:
Rina van Dijk
Datum:
29 oktober 2006
Iets dat er nooit geweest is, kun je niet kwijtraken Fred! Al vanaf het prilste begin stonden de mensen elkaar naar het leven. En moesten ze al een ander de schuld geven. Anders hadden ze het verhaal van Eva en de appel niet hoeven te verzinnen. Eigenlijk een wonder, dat we desondanks met miljarden zijn. Vind je niet?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)