Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Bom chaca wa wah

De Raad voor Orde en Tucht voor het Advertentiewezen
T.a .v. de heer Mr.Q.Hontsfodt

Geachte heer Hontsfodt,

Jazeker, daar ben ik weer! Met uiteraard weer een gerechtvaardigde klacht. Deze keer gaat het over AXE. Het betreft hier een deodorant. Of aftershave. Of allebei. Maakt niet uit. Waar het om gaat is het reclamefilmpje waarin wij mannen als lustobject worden neergezet. Zeer onesthetisch. De omgekeerde wereld! Vrouwen die volslagen krankjorum op mannen aanvliegen om ze daarna ter plekke aan te randen. Dat was aan mannen voorbehouden, dacht ik. Mee eens? Wat moeten onze Moslimbroeders hier wel niet van denken,ja?
Daarbij stoten deze, laat ik maar zeggen, wijven, kreten uit die klinken als eh.. bom chaca wa wah, of kreten van gelijke strekking.

Zelfs apen weten zich beter te beheersen. Sterker nog, de historie heeft nimmer dergelijk gedrag vermeld in de dierenwereld. Zelfs wereld van de mineralen weet zich beter te profileren.
En dat allemaal omdat er een man in hun buurt zich heeft ondergekliederd met het product Axe waarvan nota bene de verpakking kostbaarder is dan het product zelf, maar dat terzijde.

Waar gaat het heen met de wereld, heer Hontsfodt, wanneer wij deze vleesgeworden verloedering van de maatschappij toe gaan laten. Het zonder protest accepteren.
En onze jeugd, heer Hontsfodt. Heeft u daar al bij stilgestaan? Nog even en de gemiddelde leraar op een basisschool kan zich niet meer met aftershave volspuiten zonder onmiddellijk door een stel geile tieners verkracht te worden.
Let op de kranten, heer Hontsfodt. Over een jaar kunt u het lezen: “stille tocht voor jongen die in drogist door zestien wijven werd verkracht terwijl hij een “luchtje” uitprobeerde.
Avondvullende tv heer Hontsfod. Dat voorspel ik u nu al. Daarna? Algehele acceptatie waarna elke soortgelijke aanranding hooguit twee regels op pagina 26 van de zaterdagbijlage haalt.
Doe hier wat aan,ja! Grijp in! En tot die tijd; gebruik vooral geen Axe!

Hoogachtend

Paco Painter (terminaal aangerande ex-axegebruiker)

Schrijver: paco, 13 september 2007


Geplaatst in de categorie: lichaam

3.4 met 5 stemmen 850Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)