Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Jerry is niet meer

Klaaglijk miauwend, stokdoof overschreeuwend mijn rillende rug, deze dag was er een om het koud van te krijgen, ik kriewelde onder zijn kop en hij kalmeerde, een zwak gebrom uit zijn magere schouders deed mij even terug zitten op de bank. Ik weet dat hij gaat, al wil ik dat niet. Hij roept mij weer, stuiptrekkend verweert hij zich tegen een naderend einde.

Uiteindelijk legt hij zichzelf neer, kijkt mij nog eens aan, en dan rolt hij zich op in tevredenheid, ik zie hem daar nog liggen, weet niet hoe laat hij is dood gegaan.

Schrijver: Fred, 4 oktober 2007


Geplaatst in de categorie: dieren

2.9 met 12 stemmen 1.190Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Frederik
Datum:
9 oktober 2007
Email:
roelofhotmail.com
Fred heeft grote problemen. Geen werk, geen talent, geen liefde - daar komt het kort samengevat op neer. Vol van haat is hij! Zijn horizon beperkt zich tot de Laan van Meerdervoort. Nu ja, daar zou ik ook wanhopig van worden. Dus bidden wij voor hem. :-)
Naam:
Fred
Datum:
7 oktober 2007
Ik haat religies, jij troost mij met een tempel en een hemel, met tergende smilies, ik zou jou dieper de grond in moeten trappen dan ik mijn lieve oude kater begraven heb. Bij deze, moge de aarde je genadig zijn, wat mij betreft verrot je tot op het bot, erg pijnlijk graag.
Naam:
Frederik
Datum:
6 oktober 2007
Email:
roelofhotmail.com
Het was om je te troosten :-) Zelfs dat snap je niet :-)
Naam:
Fred
Datum:
6 oktober 2007
Je mag zeggen dat ik niet kan schrijven, zelfs dat ik domheid en lelijkheid vertegenwoordig, dat ik niet weet hoe het in derde-wereld-landen toegaat en ik het hier derhalve beter heb dan ik besef, dat ik ongeletterd ben en literatuur onwaardig, maar dat je zelfs mijn verdriet aangrijpt om je sarcasme te tonen.....
Naam:
Frederik
Datum:
4 oktober 2007
Email:
roelofhotmail.com
Jerry is nu in een tempel in de hemel :-)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)