Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Het moment dat romantiek en erotiek samen zijn komen

Romantiek in het leven zo mooi om te beleven. Romantisch samen met zijn tweeën iets heel moois om te beleven door een romantisch avontuur samen te beleven. Romantiek kan je op veel manieren beleven: gezellig thuis samen met zijn tweeën. Het huis door kaarslicht omgeven.
Romantische muziek vult de leegte. Om zo de sfeer te beleven en romantiek samen thuis te beleven…er zijn zo veel manieren om romantiek te beleven: samen met zijn tweeën samen naar het strand. Daar loop je hand in hand romantisch over het strand heel lief… hand in hand.
De zon gaat onder, je ziet het kleurverschil komen blauw geel roze en een beetje donker.
En liefdevol je armen om je geliefde. Je kust elkaar een paar seconden, door die kus ben je met de natuur en romantiek verbonden. Het gevoel heeft je gevonden je voelt je helemaal betoverd. Het voelt alsof je het geluk hebt gevonden een goed gevoel door romantiek verbonden. Allemaal door een wandeling gekomen en romantisch bij een zonsondergang samen weg te dromen over de tijd die nog kan komen. Heerlijk om weg te dromen over de erotiek wat later gaat komen. De tijd dat romantiek en erotiek samen komen en zo de nacht geeft van je dromen. Die door de romantische sfeer is gekomen het moment dat romantiek en erotiek samen zijn gekomen.

Schrijver: hardcore dragon, 12 oktober 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

3.2 met 15 stemmen 1.299Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)