Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Taboe

In een gesprek met mijn partner belanden wij ineens op het onderwerp: de masturbatie van de man. Hij vertelde mij, dat de gemiddelde man meerdere keren per dag aan seks denkt en daarbij soms ook zelf de verlossende handeling verricht. Niets wonderlijks aan zou je denken, iedereen weet toch dat een man aan zelfbevrediging doet, uitzonderingen daargelaten. Maar voor het eerst in mijn leven maakte mijn beeldend hoofd daarbij de gedachtengang naar een eventuele plaats van uitvoering. Waar zouden mannen dit dan kunnen doen als ze niet thuis zijn, was mijn vraag? Het antwoord van mijn man kwam snel, en ik was onthutst.

De wc?! Waarom in hemelsnaam de wc! Die bron van bacillen is voor mij wel de meest aseksuele plek die ik zou kunnen bedenken, helemaal andermans wc! Je doet er je ding, wast goed je handen en bent er zo snel mogelijk weer verdwenen. Mijn praktische inslag kwam bovendrijven, is het soms het handige rolletje toiletpapier vroeg ik nog? Ik probeerde het te begrijpen, maar het is denk ik niet vrouw eigen om op een openbare plek een masturbatiesessie te starten. Ik zou voor mijn amoureux solitaire beslist geen toilet uitzoeken en spreek even voor mezelf omdat vergelijkend materiaal in de vrouwen wereld nogal schaars is. De 95% zekerheid die je bij een man hebt dat hij aan soloseks doet is er bij de vrouwen niet, het blijft enig giswerk. Het intrigeert en irriteert mij, hoe is dit verschil tussen mannen en vrouwen mogelijk, zijn wij dan nog steeds belast met een soort van keurslijf?

Mannen en jongens lijken er veel gemakkelijker mee om te gaan. Als puber houden ze een meetlint langs hun piemel, doen aan wedstrijdjes verpissen en zijn als volwassen lid van een voetbalteam ook niet vies van een portie collectieve masturbatie heb ik mij laten vertellen. Kijk! Dat laatste noem ik nou seksuele vrijheid, al is het niet mijn ding. Ik ben jaloers op deze mannelijke verbroedering en vrijheid en hoop dat er snel een tijd aanbreekt dat ook meisjes aan wedstrijdjes verpissen gaan doen.

Schrijver: karin, 2 november 2007


Geplaatst in de categorie: vrouwen

3.1 met 7 stemmen 797Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)