Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Kort Afrikaans

Ik was een lieve katholieke jongen, verzamelde doppen van melkflessen voor een donkerbruin vermoeden van schuld, heeroom kwam eens per jaar uit zijn habijt en droeg dan een pak, maar wel dat boordje, hagelwit, melkwit, foeterde ons bijkans uit in kleur bekennen, er werd volgens hem niet genoeg gedopt.

Heeroom is voor de gek gehouden, een duister werelddeel maakte misbruik van de melkconsumptie in Nederland. Slimme negers zeiden 'ja en amen', onderdrukten eigen volk en incasseerden kralen en spiegels en verkochten hun zieligheid voor veel geld aan de wereld. Nergens anders dan in dit werelddeel ontstonden meer dictators, en dan ook nog zo slim. Met vrijwel niets haalden zij het onderste uit de kan, Idi Amin had maar 1 kogel nodig voor 2 tegenstanders, met een hamer werden hersens in geslagen, krokodillen lagen op de loer voor zijn tegenstanders.

Alles voor niets, want de imam neemt het nu over van heeroom, Afrika explodeert alsnog, teveel gegeven, witteboordencriminelen hebben het nakijken.

Schrijver: Fred, 25 november 2007


Geplaatst in de categorie: woonoord

1.7 met 6 stemmen 439Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Frederik
Datum:
25 november 2007
Email:
roelofhotmail.com
Wat een politieke visie heeft heeroom Fred! :-)
We kunnen hier allemaal, in alle nederigheid, nog iets van leren. :-)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)