Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Borduren

Het één haalt het andere uit. Het plaatsen met een zekere angst van datgene wat je schrijft op Nederlands.nl. Kritiek. Doorgaan. Om uiteindelijk de uitdaging verder aan te gaan. Het maken van een eigen site. Het inzien van je gave. Om vervolgens je te bezinnen op mogelijk nog andere talenten. Leven is durven. Groeien in je persoonlijkheid. Maar bovenal het zien hoe je anderen met datgene wat je in je hebt gekregen dienen kan. En is geven niet van meer waarde dan gediend te worden?

Gaven van mensen zijn doorgaans veelzijdig. Niet gebonden aan een stuk proza dat in verhouding door weinigen wordt gelezen of begrepen. Uiteindelijk is daar een weg om te leren wat het is te woekeren met de talenten die je hebt. En met mijn godsdienstige overtuiging dat het Gods Geest is Die dit alles werkt ga ik door.

Een hobby die de liefde van mijn hart heeft zorgt voor contacten te over. Velen die gebruik maken van mijn kunnen en kennen op het vak van borduren. Met mijn borduurmachine komen de prachtigste kadootjes te voorschijn. Een kleine vergoeding staat tegenover al dit schoon. Een advertentie op Marktplaats prijst mijn waren aan. En zo wordt de kring van klanten groter en groter. Van mond op mond wordt de reclame verder kosteloos gemaakt. Elke dag geniet ik van mijn borduurwerk.

Nogmaals, een klein stukje proza op nederlands.nl. Niet wetend wat dit voor gevolgen zou hebben. Nogmaals mijn dank aan de redactie van deze site. Die, onwetend, de stimulans was een andere invulling aan het leven te geven. Wanneer ze ooit een handdoek met de naam nederlands.nl nodig hebben, ze zijn welkom op mijn tweede site www.snoeptrommel.net.

Schrijver: Trijntje, 14 maart 2008


Geplaatst in de categorie: hobby

4.0 met 7 stemmen 1.217Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)