Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

......met sterren.

Het begon heel onschuldig. Koken met sterren. André van Duin hielp Cas Spijkers in de keuken. Om te gillen was dat. Als ik had geweten wat daarachter weg zou komen had ik daar niet zo om gelachen.
Sindsdien hebben we het ene na het andere programma met sterren op tv. Dansen, schaatsen, wie van de drie, Babbelonie, en nog veel meer spelletjes. Zoals klussen, zingen, pokeren, in de rimboe met, het kan niet op met de pret.

Alleen de laatste tijd lijkt dit soort programma’s steeds vaker door mister SBS Gerard Joling gepresenteerd te moeten worden. En iedereen kijkt er ook nog naar. En waarom? Omdat je dan maandag op het werk wat hebt om over te praten!

Nu kijken we naar kinderen zingen met sterren. Gepresenteerd door natuurlijk Gerard Joling! Ja, en dat samen met mevrouw Froger. En René zit in de jury. Dit wordt echt een toppertje! Let op mijn woorden.
En dan ook nog zo’n voice over op de achtergrond, yes!!!

Wat volgt nu nog?

Kinderen koken met sterren? En dan sluiten we het daar mooi met af, vind u niet?

Of kunnen we niets meer bedenken zonder die Bekende Nederlanders op tv?

De afgoden van deze tijd....

Schrijver: Fokke Kuipers, 21 juli 2008


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.2 met 5 stemmen 494Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Iris
Datum:
19 september 2008
Email:
iris.aguirretigo.com.py
Goed gezien, Fokke. Weldra zullen we niet meer weten waarheen met de dwaasheid die we gratis voorgeschoteld krijgen én afhalen, want opgedrongen worden we niets. Straks gaan we daarmee de grootste leeghoofden nog overtreffen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)