Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Dubbele namen

Ik kreeg ze via een sms door, inclusief adres en telefoonnummer. Maandag aanstaande begin ik huis te houden bij mensen die dat zelf niet meer kunnen. Opvallend is dat er geen 06-nummers bij zijn, oudere lieden houden blijkbaar vast aan wat eens was. Zelf heb ik twee jaar geleden de vaste telefoon de deur uit gedaan, het scheelde mij handen vol met geld, mijn kinderen waren er minder blij mee.

De komende drie weken worden hectisch, de ochtend en de middag spendeer ik aan de (hulp)behoevende medemens, de avond vult mijn saldo aan middels schoonmaak voor een bekende brandstofleverancier, Wouter en Wim weten welk bedrijf ik bedoel, daarom werk ik ook nog eens zwart bij in het weekend want anders red ik het niet.

Dubbele namen staat voor vrouwen op leeftijd, rouwend dan wel schouderophalend over de man die eens een metgezel was. Hoe ga je daar mee om, stofzuig je voorzichtiger dan anders, dweil je met de kraan dicht of stof je die dames rücksichtlos af ? Afijn, komende tijd duik ik dus diep, ik hoop dat ik niet verzuip.

Schrijver: Fred, 2 augustus 2008


Geplaatst in de categorie: werk

1.4 met 7 stemmen 2.493Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)