Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Bangmakerij

En weer is daar die paniekzaaierij, het zeewater stijgt de komende jaren met ruim een meter. Kan helemaal niet ! Drijvend ijs bevindt zich voor het grootste deel onder water en drukt het zeepeil omhoog, als dat zou smelten daalt datzelfde zeepeil, een natuurkundige wet. Globale opwarming?

Ergens in Afrika heeft het vandaag gesneeuwd waar het sinds mensenheugenis niet gesneeuwd heeft. Bereidt u zich maar voor op de overstromingsbelasting, fijnstoftax en maatregelen ter dichting van ozongaten. Ongetwijfeld worden er mensen beter van, maar dat zijn u en ik niet. Eens was ik er trots op te leven in het land met de beste melkkoeien, nu is er alleen nog karnemelk. Best te drinken tijdens hete zomers, heb daar niets van gemerkt afgelopen jaar.

De zure regen bleek een hype, maar de politiek en aanverwant bedrijfsleven druppelen na. Ik voel een depressie naderen.....

Schrijver: Fred, 3 september 2008


Geplaatst in de categorie: maatschappij

2.9 met 9 stemmen 537Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
E van Dam
Datum:
20 oktober 2008
Helaas hoorde ik vanmorgen iets anders op de televisie. En ik weet het niet zeker, maar het ijs dat boven het water uitsteekt bestaat ook uit behoorlijke stukken en dat komt er wel bij.
Daarom meneer Fred is Uw denken iets te simpel.
Naam:
Corry van Emmerik-Koenekoop
Datum:
5 september 2008
Ik ben het helemaal met je eens!
Goed geschreven en to the point.
Graag gelezen!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)