Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Esotherisch gebak

Het is zaterdagavond, ik kijk 1 Vandaag, daar beweert men dat Nederland bijkans gek wordt als er weer ijs op de vaarten en sloten ligt. Ik niet, van mij mag het warm water regenen.

Een ander onderdeel ging over mensen die zingeving aan hun bestaan op dit ondermaanse wilden geven. Allen duidelijk goed terecht gekomen, bovenmodaal ontevreden, er moet toch meer zijn ?! Daarom gingen ze in hun eentje, maar wel groepsgewijs, les krijgen in stilte en dansen. Egotrippende gebakjes op zoek naar spirituele voortschrijding. De cursusleidster knikte goedkeurend, haar leven staat op de rails omdat anderen dreigden te ontsporen.

Na Kassa, met herhalingen van de Belbus, is het tijd voor een nieuwe serie, 'Gebak van Krul'. Indertijd een banketbakkerij van allure in Den Haag, nu gepresenteerd met Amsterdamse tongval. De policorrectheid ontbrak ook niet en leuk werd het nooit. Beelden van het journaal kwamen terug in mijn hoofd, politieke kopstukken in een optocht in 020 die opriepen tot een intifadah, Nederland is volkomen ongeloofwaardig geworden. Normen en waarden, zeker, maar alleen als ze in hun straatje passen.

Marc Marie heb ik na vijf minuten de nek omgedraaid, alles viel op z'n plek.

Schrijver: Fred, 4 januari 2009


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.5 met 2 stemmen 227Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)