Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Kaninsky

I meant what I said. Jij was mijn voorbeeld. Ik voel mij een verrader omdat ik je niet gevolgd ben. Maar die lieve en trouwe Donovan heeft mij duidelijk gemaakt dat afstand geen rol speelde.

Ik had allang gezien waar ik van afstamde. Ik ben voortgekomen uit een prachtige man. Een sterke en brutale man. Een man die zomaar uit het niets kon beginnen te schelden. Maar juist daarom hielden zoveel mensen van je. Want jij schold alleen maar op mensen die hun talent verprutsten en er verder niets mee deden. Alleen begrepen velen dat in hun onwetendheid niet paps.

En nu ben je niet meer. Ik heb het moeilijk weet je. Maar Donovan en Luni hebben gelijk. Ik ben jouw dochter en heb jouw genen. En dus zal ik vechten en er na een tijd weer bovenop komen.

Je moest mij nu eens kunnen zien. Je zou mij de huid vol schelden om zoveel zelfmedelijden. Wie weet doe je dat nu ook en stuurt God je zijn hemel uit waar die trutten in het wit toch maar op hun roze viooltjes zitten te krassen zoals jij het ooit eens uitdrukte.

Maar weet je. Mocht God jou ooit eens moe zijn. Kom dan terug bij mij. Want in mijn hart is een plek voor jou gereserveerd. Shit..ja.. Ik ben op.

Maar ik zal me wel redden lieve scheldende man van me.

Always yours.

Schrijver: laval, 17 augustus 2009


Geplaatst in de categorie: afscheid

0.7 met 3 stemmen 351Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)