Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De boze wolf

Ik heb een hekel aan de boze wolf omdat deze gluiperd volstrekt de weg kwijt is, loopt daar alleen in het bos, die kwal is zeker verstoten door zijn roedel.
Ik heb een hekel aan de boze wolf omdat hij daar een weerloos klein meisje aanspreekt, dan tegen haar liegt, haar bedriegt en even later klimt hij met grote oren en ogen in bed en gaat bij haar in de biecht dat misselijke geval.

Ik heb een hekel aan de boze wolf die, in plaats van Roodkapje gelijk te verslinden, eerst de voorkeur geeft aan dat taaie zieke oude vel van grootmoeder; neemt niet eens de tijd om het eten te proeven, nee dat moet allemaal weer in 1 hap, gulzig type.
Ik heb een hekel aan de boze wolf, omdat hij zo stom is om met die volgevreten buik in slaap te vallen in het stinkende bed van grootmoeder, het is hier Luilekkerland niet. En daarna laat hij zich ook nog eens opensnijden door de jagersman.
Hoe dom kan je zijn?!?
Ik heb een hekel aan de boze wolf, dat hij een vent uitkiest, iemand van zijn eigen postuur en het voor eens en voor altijd eens uitvecht; en dat de sterkste dan wint. Ik heb een hekel aan de boze wolf, met dat ongewassen harige lijf en die kwijlende bek. Bah!

Ik heb een hekel aan die boze wolf.


Zie ook: http://www.vkblog.nl/blog/128859/Van_alles_wat

Schrijver: De Hertog, 13 juli 2010


Geplaatst in de categorie: moraal

3.1 met 10 stemmen 635Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)