Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

The voice of Holland, moeder aller talentenjachten..

Vrijdag naar het nieuwe talentenjachtprogramma, The Voice of Holland gekeken. Prachtige televisie!
Eindelijk eens een programma waar nieuwe talenten aan bod kunnen komen. Kom daar maar eens om tegenwoordig.
Daar zijn er veel te weinig van. Daar gaat John de Mol mee scoren.

In the Voice of Holland zitten er vier juryleden in een stoel naar nieuwe talenten te luisteren.
Het nieuwe van het programma is, dat de talenten tegen de rugleuningen van de stoelen staan te zingen. Hoe kom je erop. Daar is decennia over nagedacht.
De juryleden beoordelen het talent dus alleen op de stem.

Ze hebben ook geweldige juryleden viel mij op. Neem Jeroen van der Boom. Een man met visie. Een man met ervaring. Presenteerde programma's als Barney's dartroom en Domino Day. Ja, ik vezin het niet!
Daarnaast kan hij ook nog putten uit 2 1/2 hitjes sinds 2007. Dè man dus om een talent te beoordelen en wegwijs te maken in niemandsland.

Verder Nick $ Simon. Niets dan goeds over hen. Zij zijn in staat om te beoordelen of een nieuw talent rockvermogen genoeg heeft om twee nachten door te halen op een zinkend jacht vol talenten, om de volgende dag weer op tijd vrolijk op een stapel groentekisten te klauteren in Appelscha teneinde het kermispubliek te vermaken.

Dan van Velzen. Ook al een jurylid dat je niet over het hoofd kunt zien. Je ziet hem soms denken: Jezus wat zijn die gasten goed zeg!! Of komt dat omdat ik strontziek ben van die draaiende draaistoel.

Last but not least: jurylid Angela Groothuizen. Die hoef je niets meer te vertellen. Die is al jurylid sinds 1850. Die blijft zelfs thuis nog doorgaan met jureren. Zo van: Ach, lekker echtgenootje van me. Loop nou nog effe bij de tandarts langs voor een opknapbeurtje en je kunt dan zo de bietenbrug op met jouw talent.
Heerlijke vrouw, die Angela. Daar doet een nieuw talent het allemaal voor.

Kortom: wij gaan gouden tijden beleven met talentenjacht The voice of Holland. Ik zou bijna willen zeggen; The voice of Holland: de moeder aller talentenjachten.
Mèt Freek zeg ik; Prachtig dat de jury de nieuwe talenten niet kan zien. Nu nog een programma waarin de jury ze ook niet kan horen.
Dan in het echt helemaal af!


Zie ook: http://www.pacopainter .nl

Schrijver: paco, 19 september 2010


Geplaatst in de categorie: idool

2.2 met 4 stemmen 423Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)