Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Verliefd op Femke!

Mijn oudste broer ontmoette Femke Halsema op Aruba of een eiland in die buurt, de juiste locatie doet er niet toe, ze zat te smoezen met een vriendin en even laten kwam ze kordaat op hem af. In haar spaarzame bikini stond ze naast hem wat te kletsen. Ze feliciteerden elkaar met hun luxe-tijd aldaar. Haar grote borsten vielen mijn broer het meeste op plus de stijve tepels, die bijna een gat prikten in de bikinistof. 'Je bent niet echt gelukkig hé?!', zei mijn broer, 'wel knap hoe je na je intensieve werk van de laatste tijd nu hier flaneert!'. Ze bloosde en met haar arm raakte ze zijn arm aan. Nu is mijn broer een ware incarnatie van Casanova, maar haar liet hij om onduidelijke redenen volstrekt links liggen.

Zijn ware verhaal wekte bij mij enige jaloezie op, want één van mijn grote wensen is toch wel om een keer poedelnaakt met Femke te stoeien, ik zie haar al jarenlang in prachtige uitdossingen op de televisie, soms haar borsten in prachtige snit bijna niets aan de verbeelding overlatend, godlof, om gek van te worden! Zij lijkt wel de politieke belichaming van de Godin! Voordat God mannelijk werd, was God veel en veel langer vrouwelijk, de Moedergodin, zelfs binnen de islam, wat maar weinigen weten.
De mannen hebben onterecht de macht naar zichzelf toegetrokken, het manlijke is ergens fataal doorgeslagen naar destructief macho-gedrag, dat de Vrouw onderdrukt. Ook het vrouwelijke in zichzelf. Jung heeft over de vrouwelijke elementen geschreven, lees hem erover na en veel wordt duidelijk over de met name godsdienstige ontsporingen: het katholicisme, het calvinisme, allerlei sekten, de islam tenslotte als irritant restant, die de Verlichting op de valreep tracht te bijten. Maar stompzinnigheid bijt in zijn eigen staart zoals die Indiase slang. Gods Liefde is Vrouwelijk!

Mijn broer heeft dichtbij Femke gestaan, ik droom al jaren van haar, dichters zijn nu eenmaal verstokte dromers, die weinig tot realistische daadkracht komen, maar in mijn dromen hoop ik dat Femke ooit bij mij aanbelt, wat natuurlijk nooit gebeurt, maar laat mij nou! Al is het maar één nacht met haar, mijn writersblock zou acuut exploderen!

Schrijver: Joanan Rutgers, 30 september 2010


Geplaatst in de categorie: idool

4.7 met 3 stemmen 657Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Max Hubeek
Datum:
30 september 2010
Email:
max_hubeekyahoo.com
Prima stukje. En zo zie je maar:
Beauty is in the eye of the beholder.
De toeschouwer bepaalt wat mooi is.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)