Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Lekker ding

Eigenlijk moet je geen aandacht geven aan wat geen aandacht waard is, want zwijgen blijft goud, maar soms tergt het een en ander je toch teveel.

Een schilder op een stellage schreeuwde naar een mooi geklede jongedame, die helaas zijn blikveld kruiste: 'Hé, jij daar, jij bent een lekker ding!'.
Wat wilde die iq-loze kwal nou met die brutale opmerking? De dame in kwestie liep gelukkig niet omhoogkijkend door. Ik keek wel omhoog. Ik zag een vervuilde, veel te magere, ongeschoren zatlap, die beter in het riool kon werken. Iemand die iedere avond zijn krat bier zoveel mogelijk plundert om zichzelf stomdronken af te trekken bij een superordinaire pornofilm. Hij zou raar staan te kijken als een potig viswijf 'Lekker ding' naar hem zou schreeuwen. De schok van zijn leven, hij zou van verbijstering te pletter vallen. Doodgevallen 'lekker ding'.

Laatst zag ik een clubje opgeschoten jongeren met agressieve vechtneigingen, bij het minst geringste ontploffend, zelfs zonder aanleiding, over geestelijke stoornissen gesproken, bijna in koor een strak geklede dame uitmakend voor lekker ding, terwijl ze met hun hasjwalmen de veiligheid terroriseerden. De dame liep een stapje harder. Zij lachten als halve garen in hun deugdloze vuistjes. Ze wanen zich heersers van de straat, maar het zijn stuk voor stuk armzalige, goddeloze zielepoten.

Wat is een ding? Dat is een voorwerp, zoals een beker of een lepel, een stuk materie. Geestloze materie. Een sexobject dus. Een lustobject. Een opblaaspop van vlees en bloed. Net zo geestloos als de roofzuchtige, louter sexverslaafden. Maar dát is tot hun grote schande pure projectie!

Schrijver: Joanan Rutgers, 17 november 2010


Geplaatst in de categorie: psychologie

4.0 met 2 stemmen 122Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)