Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Is het einde van de wereld echt nabij? Stop kindermisbruik!

Lieve mensen!

Welke monsters lopen er eigenlijk allemaal op deze wereld rond? Welke monsters halen het sinds vele duizenden jaren lang in hun gruwelhersens om babies, peuters, kleuters en andere kinderen te martelen? Waarom nemen deze sexuele uitwassen tegenwoordig in zulk enorm tempo toe en waarom is het misbruik nog veel extremer dan vroeger?
Wat bezielt een kerel van zevenentwintig jaar om zovele kinderen zoveel angst en pijn te berokkenen? Vooral de geestelijke pijn vind ik nog de grootste gruwel! Hoe kan een mens zo diep zinken dat ie zich genadeloos vergrijpt aan onschuldige kinderen? Kleintjes , die dan ook nog wel onder zijn hoede in een dagverblijf hoopten op een veilige en leuke kindertijd!
Een tijd van spelen met knuffelbeertjes, liedjes zingen met een oppas en vriendjes maken in het dagverblijf! Een tijd van simpelweg gelukkig zijn en de grote mensen vertrouwen. Een tijd van vertroeteld worden, zo had het moeten zijn! Waarom heeft een monsterlijke jonge mens door dit alles zomaar een streep getrokken?
Arme kindertjes en arme ouders! Ik leef met jullie allemaal mee! Nee, jullie zijn niet schuldig! Ik kan het wel van de daken schreeuwen! Nee, lieve ouders, ook jullie zijn niet schuldig! Jullie brachten in goed vertrouwen je kind naar een vertrouwd dagverblijf, omdat jullie wilden dat je kind veilig was en goed verzorgd werd door liefdevolle oppassers!
Arme mensen, hoe wanhopig moeten jullie je maar voelen! Kon ik jullie allemaal maar even troostend in mijn armen houden. Kon ik maar toveren, dan was dit alles nooit gebeurd in uw leven. Kon ik maar begrijpen wat daders bezielt!
Mijn eerste reactie na het horen op de radio vanochtend vroeg en op internet lezen van de gruwelijke feiten in Amsterdam was: grijp dat monster(en/of die meerdere monsters) en hak met een vlijmscherp mes zijn handen en geslachtsdeel eraf! Dood hem! Meteen daarna besefte ik dat IK dan ook een gruwelijke misdaad zou bedrijven en dat zelfs mijn gedachte wreed is, verboden dus. Vergeef mij dus aub, ik mag niet oordelen en ook niet het recht in eigen handen nemen. Ik besef tegelijkertijd dat de dader(s) dan veel te makkelijk van hun wettelijke straffen af zouden komen. Zij zouden niet eens inzien wat zij aangericht hadden. Nee, grijpen, opsluiten in de strengste gevangenis in de meest onherbergzame omstandigheden! Het liefst nog in het meest gruwelijk strenge land ter wereld en dan dagelijks lijfelijk afstraffen op een legale manier! Dat zou hen misschien wakker schudden!
Ooit hoorde ik een ex-gevangene vertellen dat gevangenen onderling de meeste afkeer hebben van medegevangen die zich aan kinderen vergrepen hebben! Hij vertelde ook dat zij die daders regelmatig aanvallen en grondig klop geven!
Misschien, helaas misschien, leert zo’n dader daar wat van?Want, hebben die daders wel een geweten of zijn het vleesgeworden duivels in mensengedaante? Als ik de foto bekijk, die door de politie vrijgegeven is en vandaag op het internet te zien is op www.Nu.nl, dan zie ik dodelijke kilte in de ogen van de dader, dodelijke onverschilligheid in de trekken rond zijn mond. Een Zombie, niet meer dan dat. Bah!
Hoe is die man Zombie geworden? Was hij soms zelf in zijn kinderjaren het slachtoffer van kindermisbruikers? Het zou de eerste niet zijn, zo hebben diverse onderzoeken in de loop der jaren uitgewezen. Helaas! Ook in die situatie helaas!
Kindermisbruik is misschien wel de grootste ramp die de wereld ooit getroffen heeft. Elke keer weer denkt een slachtoffer ervan dat hij of zij het na vele jaren van angst, schaamte, verdriet, diverse therapieën, mislukte relaties, of noem maar op, tig dingen meer, dat hij of zij het wel verwerkt heeft. Dan gebeurt er weer ergens een nog gruwelijker feit en de hele film gaat weer aan het rollen. Het zou niet mogen, maar helaas het is weer zo!


Zie ook: http://laurinevandepitte.wordpress.com/

Schrijver: Laurine Vandepitte, 13 december 2010


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 3 stemmen 228Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Laurine Vandepitte
Datum:
15 december 2010
Dat zou wellicht de beste oplossing zijn, zeker als de feiten grondig bewezen zijn.
Het is erg dat wij ook zo wreed gaan denken, maar wel begrijpelijk hé?
Naam:
Thea Kuperus-Hulsbus
Datum:
14 december 2010
Email:
droppiebanjerhotmail.com
Ik ben het helemaal met je eens, wat dacht je van castratie?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)