Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Helaas, Jolande Sap heeft mij zwaar teleurgesteld, ik denk dat Femke Halsema minder bang geweest zou zijn dan zij om die dwaze Afghanistan-missie te verlengen. Ze is door overmacht overstag gegaan.

Mijn stem op Groen Links is weggepoetst. Ik ga terug naar de SP. Mijn hartenkreet kunnen jullie als ongeschreven beschouwen. Ze is bezweken door politieke druk van zwaargewichten, waaronder de gladde aal Mark Rutte, die met zijn fakegedrag alles denkt te kunnen manipuleren.
Maar ik heb die eigengereide sukkels wel door, torpedeer zielsmatig hun afbraakmethoden.

Schrijver: Joanan Rutgers, 28 januari 2011


Geplaatst in de categorie: politiek

5.0 met 5 stemmen 130Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
29 januari 2011
Email:
ajkuperushotmail.com
Dat onze premier Mark Rutte een gladde aal is, daarin ga ik voor een belangrijk deel met jou mee.
Dat jij als GroenLinks-stemmer, 'k hoop dat jij die zal blijven, het heroïsch gevecht van Jolande Sap veroordeelt, gaat mij persoonlijk eerlijk gezegd te ver, daar zij zich in het debat niet heeft laten ringeloren en bovendien als een leeuw heeft gevochten. Eigenschappen die in de politiek op waarde moeten worden geschat. Een civiele vredesmissie is bittere noodzaak, daar anders binnen afzienbare tijd het hek van de dam zal zijn. Zelfs de Afghaanse overheid zal dit niet willen. Afspraken maken, gaat in dit land niet altijd volgens internationaal geldende regels, maar liever dat dan een nieuwe 9/11. Het fractievoorzitterschap van Femke Halsema heb ik altijd gewaardeerd. Jolande Sap heeft met deze actie wat mij betreft nu al bewezen dat zij een meer dan waardige opvolger is.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)