Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Problemen

Problemen, problemen, problemen. Ach de mensen zijn alleen maar gevormd door problemen en probleemstellingen.
Ons dagelijks opflikkerend bewustzijn is het grootste probleem.
En een niets aan en niets bijzonder man met enkel een piemel is het allergrootste probleem.
En we gaan van het ene probleem over tot in het andere probleem.

En toen kwamen de hoe los ik mijn problemenboeken op. En sinds die hoe los ik mijn problemen op boeken er kwamen ontstonden er opeens nog veel meer problemen.
De new age boeken van halve hindoes en halve hindoegaren, egyptologen, criminologen, psychologen en ideologen, vrouwen met blauw haar en vrouwen met paars haar. En we moeten ze kopen omdat wij problemen hebben. Wij wonen allemaal in een groot ziekenhuis, en Klaas Vaak is er vaak en geeft ons slechte dromen.

Nu, we moeten ademhalingsyoga doen anders zijn we slecht. Want ademhalingsyoga is voor slechte mensen.
En daarom doen ze ademhalingsyoga omdat ze zich slecht voelen en andere mensen hen slecht vinden.
Want omdat mevrouw ervaart dat ze niet altijd lief is en anderen haar ook niet lief allemaal vinden moet ze op ademhalingsyogacursus, communicatiecursus, toneelcursus, aurareinigingstherapie, helderziendheid ontwikkelen, haar kind in haar zelf boeken van de new age kopen omdat lelijke kind weer lief en natuurlijk te maken. En moet ze ontdekken dat haar ziel altijd al heilig en wetend en lief gevoelig is voor iedereen maar omdat haar manier van denken verstrikt is in eigen aangebrachte wanorde ze dat moet afschillen zoals dat van een sinaasappelschil, daarbij heeft ze een glazen toverbol nodig en regressietherapie. En een juiste positief denken boek.

Wij zijn slecht! Wij Zijn heel slecht. En omdat wij zo slecht zijn is er altijd wel een valse psycholoog voor ons op de hoek met een vals boek. Niet omdat ze van ons houden maar de liefde in ons niet willen erkennen voor het belang van hun bestseller voor straks aan jou! Die psychologen zitten op kolen en ze hebben gekke brilletjes op! De meeste psychologen zijn criminelen voor onze ziel met de zwarte jurk van een pastoor aangetrokken. Ze steken de kaarsjes niet aan voor ons maar proberen ze uit te blazen.

Ja, eigenlijk had de lieve God ons gewone mensen met de erfzonde ons moeten laten geboren worden in een boerenkool. Aangezien alle baby's naar de hemel gaan volgens Jezus omdat ze onnozel zijn zou het voor ons kinderen van Eva, kinderen van de zonde, kinderen bevlekt met de erfzonde, kinderen niets bijzonders beter zijn als we uit een boerenkool geboren worden en een paar dagen ons voleten met boerenkoolmoes en daarna sterven. Volgevreten met boerenkool. En dan is het ook weer genoeg en dan waren we met engelenvleugeltjes meteen naar de hemel gegaan.

Dikke baby's volgevreten met boerenkool komen dan bij de poort van Petrus.
Daarop vraagt Petrus aan de baby's: "Baby's willen jullie nu zuurkool!"

Schrijver: cornil, 28 januari 2011


Geplaatst in de categorie: algemeen

1.5 met 2 stemmen 181Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)