Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Over het nut van tuigdorpen

Het is komisch om te beseffen dat de Tweede Kamerfractie met het grootste aantal leden met een strafblad het hardst van alle partijen aandringt op het verhogen van gevangenisstraffen.
Openbare geselingen, executies d.m.v. ophanging en de electrische stoel worden door de Partij voor de Vrijheid nog net niet voorgesteld, daar is het nog te vroeg voor. Wel hebben ze pas een nieuw en radicaal plan gelanceerd om Nederland veiliger te maken. Net als de 'kopvoddentax' is het een initiatief dat het aan de borreltafel goed zal doen. Wilders heeft nl. voorgesteld om 'tuigdorpen' op te richten voor veelplegers die binnen een periode van twee jaar minstens drie keer overlast veroorzaken.

Misschien kunnen ze dan ook meteen een tuigdorp oprichten voor volksvertegenwoordigers van de PVV die hun buren aftuigen, bij anderen door de brievenbus plassen, racistische taal uitslaan, bordelen exploiteren en fraude plegen. In een dergelijk milieu zullen zij zich vast in hun nopjes voelen. Erg is deze straf immers niet, want wie in een tuigdorp woont, kan gewoon zijn stem blijven uitbrengen en gekozen worden tot volksvertegenwoordiger. Wat wil je als PVV-kamerlid nog meer?


Zie ook: http://www.nu.nl/politiek...plegers-verbannen-tuigdorpen.h

Schrijver: Regatta, 10 februari 2011


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.5 met 11 stemmen 183Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)