Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Positief behekst

'Well she's mean as a witch... but she's a woman to me'
(Dave Stewart)

Als dichter ben je extra gevoelig voor de schoonheid van een vrouw, je kunt erin verdrinken, omkomen als in een genadeloze draaikolk, maar meestal verheft het de zielservaringen.

Sommigen noemen verliefdheid een ziekte, maar laat mij dan maar ziek blijven. Vanaf het eerste ogenblik dat ik Mirjam zag, was ik in één klap in haar ban, door de mengeling van haar uiterlijke topschoonheid en haar innerlijke nog hogere topschoonheid. Daar kan zij als mooiste vrouw op aarde ook niets aan doen, zo werkt die chemie/elektriciteit/aantrekkingskracht.
Ik ging acuut voor de bijl, zal dat bij haar altijd blijven doen, daar ze mijn dichtershart op subtiele wijze veroverd heeft, subtiel en vliegensvlug, sneller dan ik kan bevatten.
Met de mensen die je het meest bemint, heb je vaak ook de grootste ruzies , tegenstrijdig, maar niet tegen te spreken. De Duitsers hebben daar een spreekwoord voor. Was Sich liebt...

Ik ben verliefd op iedere beweging die zij maakt, ieder woord dat ze uitspreekt, elke blik in haar liefdevolle ogen. Haar gevoelsleven is zo nauw met mijn gevoelsleven verwant, dat het teder pijn doet en voedt. Ik geef zoveel om haar, zou mijn leven zo voor haar willen geven, beseft ze dat wel?
Weet ze wel hoe ze me betoverd heeft?
Wat ze in me heeft losgemaakt?
Hoe menselijk diep die gevoelens gaan?
Dat ze niet uit mijn hart kan weglopen, ook al loopt ze fysiek wel vaak zo maar weg. De weg van de minste weerstand kiezend. Niet echt vechtend voor onze liefdesband, maar vluchtgedrag prefereren boven positief vechtgedrag, schijnbaar erg en vaak een poort tot bevrijdende binding.
Ze heeft mij behekst, maar ik heb haar evengoed behekst, we hebben elkaar behekst. Ik zeg jullie eerlijk, ik verlang haar zielsdiep bij me terug, maar het is de vraag of mijn toverformules klikken met haar toverformules. We zijn zo'n mooi heksenkoppel, maar die verdomde bindingsangst van haar! Of dat in haar wat binding blokkeert! Haar liefde voor mij is er meer dan genoeg, dat weet ik zeker, maar het zijn die gemene, onverwerkte emoties en trauma's, die haar nu nog van mij weghouden.

Nu niet graag! O, alle liefdevolle heksen van Nederland, ik roep jullie op haar en mij bij te staan en ons te bevrijden van dat wat onze ware liefde zo vals dwarszit! Kom met jullie positieve heksensteun!
Beheks onze liefdesband a.u.b. positief!

Schrijver: Joanan Rutgers, 25 maart 2011


Geplaatst in de categorie: liefde

3.8 met 13 stemmen 237Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Wee
Datum:
25 maart 2011
Als klein doch liefdevol heksje zend ik je al mijn steun!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)