Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Hitler, Stalin, VOKA, rook, cocaine. En hoe het rookverbod omzeild kan worden.

Blijkbaar is men vergeten dat de reden voor de massamoorden onder Hitler en Stalin er kwamen om de GEZONDHEID van het Germaanse Arische RAS / de ideale NIEUWE MENS te beschermen. Religieuzen, zigeuners werden vermoord omdat ze onproductief waren. Religieuzen en zigeuners ‘werken niet’. Homoseksuelen werden vermoord omdat ze ONNATUURLIJK werden bevonden. Fysische en geestelijk gehandicapten omdat ze niet pasten in het beeld van het ideale gezonde Germaanse Arische volk / DE NIEUWE MENS.
Met wetenschappelijke bewijzen aangereikt door nazi-wetenschappers die hun geloof lieten primeren op de wetenschappelijke waarheid.
Hitler vermoordde ze onmiddellijk. Stalin sloot ze op in werkkampen waar men werkte tot de dood. Hoe minder men werkte hoe minder voedsel men kreeg. De stalinisten persten mensen uit zoals men een citroen uitperst. In het Russisch betekent ARBEIDER / ROBOT

Wat zijn de redenen voor het rookverbod? De gezondheid !.
Wat zei de voorzitter van voka: ‘iedereen die meer dan twee jaar werkeloos is wordt opgesloten in beschutte werkplaatsen of in psychiatrische instellingen.
Waarom wordt alcohol niet verboden – WHO rapport: alcohol zorgt voor 2.5 miljoen doden per jaar wereldwijd.
Waarom wordt roken verboden? Omdat het te oosters is?
In de wereld van Wilders en consorten zuipt de gezonde westers mens alcohol. De oosterse mens – de islamiet – drinkt geen alcohol maar rookt. Het rookverbod zonder keuze is de kers op de taart van de oorlog die Wilders voert tegen de ‘islamisering’.
Ondertussen zitten de westerse gevangenissen voor de helft vol met diegenen die iets ‘verkeerd’ rookten.
Op het roken in café's staan geldstraffen die wanneer er niet betaald wordt vervangen worden door gevangenisstraffen. Straks zitten in de al overvolle gevangenissen de hardnekkig blijvende rokers. Maar omdat straffen onder de drie jaar niet meer uitgevoerd worden kan men straffeloos blijven roken.

De reactie van het westen op de moordpartijen op voornamelijk joodse religieuzen kwam er toen Hitler ook de christelijke en protestantse religieuzen naar de slachtbanken begon te voeren. Dat was duidelijk voor het westen een brug te ver. Zie het gedicht geschreven door een protestantse religieus: eerst werden de anderen weggevoerd, straks staan ze aan onze deur.

Hitler en zijn nazi’s WAREN GEEN atheïsten; nazi’s geloofden in de oude Germaanse goden.

Het hakenkruis was gestolen en betekent tot nu toe in Indië …... VREDE.
Probeer het u eens voor te stellen. Nazi Duitsland hing vol hakkenkruisen die betekenden VREDE VREDE…. VREDE …..
VREDE…… VREDE…… voor de gezonde productieve Germaanse mens. HET PLEBS. DE SLAVEN.
Het herenvolk / de voorhoede deed alles wat de slaven niet mochten. Hitler en co zaten aan de cocaïne. De drug van de zuiverheid. Het is wit en het schittert.
Hoeveel van die huidige zuiverheidsfanaten die achter het rookverbod staan hangen met hun neus in de cocaïne?
Er moet toch mensen zijn die tonnen coca via de al 40 jaar bloeiende illegale markten – zonder belasting – in hun neus steken. Het huidige herenvolk / de voorhoede ?

Blijkbaar herhaalt de geschiedenis zich. Maar zeg niet dat u het niet wist.


Zie ook: http://verf.serverworks.org/

Schrijver: Verfaillie ed, 13 juli 2011


Geplaatst in de categorie: woede

-1.0 met 2 stemmen 196Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)