Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Dilemma

Ik sta voor de keuze, doorgaan met hier stukjes schrijven of stoppen. Een en ander kan zomaar iemand anders inspireren tot daden die ik nooit overzien kon hebben.
Die waxinelichthoudergooier, heeft hij moed geput uit mijn anti-oranje gezinde hartenkreten ? Zouden Cohen en Pechtold mij daarop aan kunnen spreken of de redactie verzoeken mij vermanend de vinger te tonen ?

Of gekker nog, u heeft net iets van mij gelezen over een prachtvolle zonsondergang en u staat op het duin en ziet alleen maar wolkenflarden boven een boze Noordzee, heb ik dan bijgedragen aan uw zelfmoordneigingen ?

De meeste van mijn alter ego's heb ik achter mij gelaten, u kunt mij dus niet betichten van het feit dat ik u met vluchtgedrag heb opgezadeld, hooguit dat u het even niet meer wist.

Dilemma, wat kan je nog zeggen zonder geconfronteerd te worden met azijnpissers, regelneven, kommaneukers en mensen die het beste met mij voor hebben.....

Schrijver: Fred, 3 augustus 2011


Geplaatst in de categorie: moraal

4.6 met 10 stemmen 254Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:
aqua
Datum:
10 augustus 2011
Je schrijft vaak op de grens en dat lees ik graag. Dus doorgaan graag.
Naam:
Fred
Datum:
3 augustus 2011
Dank Günter voor je mooie woorden (bloost) en voor Joke is de keuze op 'drie' gevallen (bloost weer). De karavaan trekt verder.....
Naam:
Monique Methorst
Datum:
3 augustus 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Grijnzzz...heb ik je toch een reactie weten te ontfutselen. Zit hier nog niet zo lang, maar wat Günter schrijft klopt volgens mij wel. Dus ook van mij het verzoek door te gaan.
Gekke dingen doe ik alleen als ik gekke dingen lees:)
Naam:
Wee
Datum:
3 augustus 2011
Ik sluit aan bij Günter. Doorgaan op jouw eigen wijze! Helemaal niets mis mee!
Naam:
J.de Groot
Datum:
3 augustus 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Gokje wagen...Fred blijft Fred!

en Fred 'gouwe ouwe'.....
een of drie, jij mag weer kiezen.
Naam:
Fred
Datum:
3 augustus 2011
Prima Monique, maar geen gekke dingen doen.....
Naam:
Günter Schulz
Datum:
3 augustus 2011
Email:
ag.schulztiscali.nl
Je bent vermoedelijk ook in het dagelijks leven net zo direct, eerlijk en een tikkeltje recalcitrant Fred. Menigmaal heb je mij ervan kunnen overtuigen door te gaan omdat ik meende te moeten stoppen om meerdere redenen. Een van die redenen was het feit, dat ik ervoor gekozen had in mijn inzendingen geen grove taal, beledigingen of iets dat ook maar de zweem van respectloosheid had te willen gebruiken. T.o.v. van de door jou en juist daarom door velen gewaardeerde opstelling is de manier waarop ik mij op deze site profileer eigenlijk hypocriet te noemen: ik laat immers alleen maar van mij zien wat mij geen schade zou kunnen berokkenen. Jij bent puur, vriend, een daarom door sommigen verguisd maar door de meesten gewaardeerd. Kom op, Fred: doorgaan (met of zonder alter ego's) en blijf zoals je bent. Ik benijd jou vooral om je gave van de beknoptheid en de in mijn ogen soms meesterlijke woordspelingen. Slaap er nog maar eens een nachtje over!
Naam:
Monique Methorst
Datum:
3 augustus 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Je schrijft goed, alleen jammer van het eenrichtingsverkeer, maar blijf het toch wel lezen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)