Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Heel Erg Mij

Opwaaiende gordijnen rond slanke pilaren, terwijl mijn kloppende slapen gedachten stuwen naar bovenwolkse dreven, van waaruit ik opgewonden het krioelen der massa aanschouw, terwijl pijn en vreugde afwisselen met boertig leven, verheven devotie en nietszijnde en onzijnde materie, als aangespoelde resten van het menselijk bedrijf. Het halfbedekte been, de net zichtbare schoot en de neusvleugels boven haar volle lippen. Op wolken van grenzeloze lust drijf ik boven aards getob en lelijkheid. In weerwil van meedogenloos slijten door wind en droeve ervaringen, wieg ik heen en weer tussen haar buik en de oorsprong van haar bestaan, het begin van mijn ontwaken, de eerste schreeuw, het prille zijn, dat alles in kosmisch karma, met uiteindelijk verdrinken in overvloed aan verlangens. Of verstikken in onzegbare geheimen.

Een duizelingwekkend facet van onbegrijpelijke magie, met tragisch zuchten en zuurstof die wisselen als verwoestende elementen, met tederheid en erotiek als verzachting en bindmiddel tussen reddeloos vervagen van mijn identiteit in woeste lavastromen van opgekropte zielen, welke de mijne niet zijn, maar wel des nachts begerige monden en borsten tonen op gerafelde wanden van mijn brakke bestaan. Vaag het geruis van de branding of mijn eigen bloed, haar langzame uitkleden, bonken van hart en stuwen van mijn bloed naar de prikkelende kern. Ik fluister naar verre engelen, als vrouwen getransformeerd, de jurken die nauwelijks de dijen bedekken, met boodschappen voor de geest, gevoegd bij overdonderende zuigkracht van lust. Schaars geklede dilemma’s spoken rond mijn bed. Ik wentel in wolken van rood, zwart en oker, beelden van eindeloze polders zonder perspectief, zonder wegen die leiden naar horizonnen.

De tijd die alles heelt en uiteindelijk alles vernietigt. Het kortstondige moment van de vrouw die zich uitstrekt op de chaise longue en haar jurk verzuimt omlaag te trekken. Ik voel lust, maar ben ver verwijderd van hier. Ik Ben, wij Zijn, en u en ik zijn samen De Ene, De Zoeker, De Vinder. Het Slachtoffer.

Schrijver: H.H. van der Geest, 17 augustus 2011


Geplaatst in de categorie: emoties

4.6 met 40 stemmen 1.144Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
20 augustus 2011
Email:
moimoniquelive.nl
hahaha sorry had teveel muizenissen in mijn hoofd; ik dacht weer eens dat het over mij ging :) maar ik moet gewoon beter lezen. Je column is top!
Naam:
H.H. van der Geest
Datum:
19 augustus 2011
Bijdragen Methorst lees ik graag. Ze heeft lef. Wat zij bedoelt met 'gekeutel'?
Naam:
J.de Groot
Datum:
19 augustus 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Van der Geest.....hij is geestig!!
meen ik echt,
waar haal je het vandaan.
nee, het is niet erg met jou, snap hem....
nog een vervolg?
Naam:
Monique Methorst
Datum:
18 augustus 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Whahahahahahaa een parodie schrijf je? goffer wat een gekeutel weer op de site hhaahhaahaa niemand deugt hier hell not! :D
Zal es ff kijken of mijn hersens nog naar behoren werken...grijnzzz
Naam:
H.H. van der Geest
Datum:
18 augustus 2011
Waarom 'erg met mij'? Niks tegen geintjes. Maar soms is ernst prima. Op deze site volop ruimte voor overdenking. Mocht ik ook eens?
Naam:
J.de Groot
Datum:
18 augustus 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Heel erg met jou!!....of is dit een parodie?
Naam:
Ton
Datum:
17 augustus 2011
Email:
tonny970gmail.com
Hé..aan welke knoop moet hier een touwtje aan worden vastgebonden?
Heb je het nog wel allemaal in de hand?
Of leef je in de wolken?
Nee, ik zie het ze vliegen!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)