Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De lezing van Agje Oenema over de 2012-gedachte

Lieve vrienden, hartelijk welkom allemaal. In deze lezing van stichting “Lichtkind” wil ik vanavond dieper ingaan op de betekenis van het jaartal 2012. Wat moeten we ons daarbij voorstellen? Is het waar dat zowel Nostradamus als de Oude Egyptenaren hebben voorspeld dat in dat jaar de grote ommekeer in de geschiedenis van de mensheid zal plaatsvinden? Is er reden tot angst? Of gaan we juist een periode van vreugde en voorspoed tegemoet, een periode waarin het gordijn tussen deze wereld en het hiernamaals zal worden weggetrokken? Graag wil ik aan de hand van een paar foto’s en tekeningen duidelijkheid scheppen over de toekomst. Mag het licht uit en de beamer aan? Daar gaan we!

Op deze foto zien jullie de Grote Piramide van Gizeh. Deze piramide is gebouwd door Atlantiërs die met UFO’s uit het zinkende Atlantis zijn gevlucht. Dat had nogal wat voeten in de aarde. Omstreeks 10.000 v.Chr., kort na het einde van de laatste ijstijd, landden ze in de Egyptische woestijn. Al snel begonnen ze met de bouw van deze steenkolossen. Deze dienden niet zozeer als begraafplaatsen van de farao’s, nee, het waren inwijdingsplaatsen van de Egyptische priesters! Drie dagen lang werden ze in de koningskamer opgesloten, zonder kleding, voedsel of drinken. Ze mochten er pas weer uit als hun innerlijke licht was aangegaan. Daarna kregen ze een functie in de tempel van Amon-Ra, de zonnegod. De priesters, bij wie het innerlijke licht niet aanging, werden ingemetseld. Zij bleven in de duisternis als het ware. Gelukkig gebeurde dat niet zo vaak. Volgende afbeelding graag!

Hier zien jullie een tekening van het gangenstelsel in de Grote Piramide. Vanaf de ingang kun je via een stijgende gang in de Koninginnenkamer komen. Daarboven bevindt zich de Koningskamer, aan het einde van de Grote Galerij. Er is echter ook een dalende gang. Die leidt naar een geheimzinnig vertrek onder de vloer. Dat noemen we de ‘Ondergrondse Kamer’. Wat treffen we daar aan? Volgende graag!

Hier zien jullie de hiëroglyfen die pas zijn ontdekt in de Ondergrondse Kamer. Amerikaanse geleerden zijn erin geslaagd ze te ontcijferen. Vrij vertaald staat hier: “Zij die in Hem zijn, zullen datgene worden wat Hij is”. Ook staat er: “Zij die in Hem zijn, zullen doorstraald worden!” Daaronder zijn het jaartal 2012 en een sluier geschilderd. Ik zal het met de laserpen even aanwijzen. Wat wordt hiermee bedoeld?

Lieve vrienden, met dat ´in Hem zijn´ wordt de verbondenheid met de dodengod Osiris bedoeld. Omdat hij volgens de overleveringen stierf, maar door de toverkunsten van zijn gemalin Isis herleefde, is hij het symbool geworden van de wedergeboorte. Het werkwoord ´doorstralen´ betekent dan ook dat we verbinding krijgen met gene zijde. In combinatie met de hiërogliefen voor het jaar 2012 en de afbeelding van de sluier wijst dat erop dat in dat jaar de sluier tussen het hiernumaals en het hiernamaals zal worden weggetrokken. Oftewel: we gaan in 2012 de vierde dimensie in! Volgende foto graag!

Nostradamus legt het op een andere manier uit. Volgens zijn profetieën zal in het jaar 2012 een draak aan de hemel verschijnen die vuur zal werpen op de aarde. Nu hebben sommigen dat uitgelegd als een grote komeet die op de aarde zal storten. Niets is echter minder waar. De draak is namelijk ook een symbool voor transformatie, voor radicale herschepping en kosmische energieën. Zo opgevat is er geen enkele reden tot ongerustheid, lieve mensen: volgend jaar worden wij allen getransformeerd tot de lichtwezens die wij in diepste oorsprong zijn! Mag nu het licht weer aan?

Ik zou u willen vragen om nu samen met mij een oefening te doen om ons voor te bereiden op de Nieuwe Tijd die weldra aanbreekt. Sluit uw ogen, plant uw voeten stevig op de grond. Ontspan de spieren in uw armen en benen. Voel of er nog ergens in uw lichaam spanning is. Is dat het geval, span die spieren dan even aan en laat dan los. Adem kalm in en uit. Er hoeft niets meer te gebeuren, uw hele wezen is nu open en vrij.

Uit de aarde stroomt nu blauw licht uw benen in. Dat is de ka-energie uit het Oude Egypte. Zij geeft u nieuwe kracht en moed in deze onzekere tijden. Van bovenaf wordt u doorstroomd door gouden licht uit de diepten van de kosmos. Adem langzaam in en uit, voel hoe deze energieën weldadig op u inwerken. Licht bent u nu, u begint te zweven. Losjes zweeft u nu de toekomst tegemoet. In de verte ziet u een jaartal opdoemen: 2012. Dat jaartal staat geschreven op een grote poort. De poort gaat nu open. Een zee van licht straalt u daarachter tegemoet. Vloedgolven licht in alle kleuren van de regenboog overspoelen u.

U voelt zich heerlijk ontspannen. Maar we moeten ook weer terug naar het hier en nu. Adem steeds dieper in en tel daarbij tot tien. Bij ´tien´ opent u uw ogen. Trek nog maar ´es met uw armen en benen om ze los te schudden. Geef uw buren links en rechts nu een zoen, en wens ze een gelukkig 2012.
Bij de uitgang kunt u voor een gereduceerde prijs mijn boek `2012 – Poort naar nieuw geluk´ kopen. Daarna mag u een kaarsje aansteken en aldus verlicht huiswaarts keren. Wij zijn nu allen klaar voor de Nieuwe Tijd. Ik dank u allen voor uw aandacht! Namaste!


Zie ook: http://spiritueelaurora.blogspot.com/

Schrijver: Hendrik Klaassens, 22 december 2011


Geplaatst in de categorie: humor

3.7 met 43 stemmen 1.413Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik
Datum:
26 december 2011
Dank je. Ik ben uit pure nieuwsgierigheid vaak naar New Age-lezingen toe gegaan. Soms was het echt de moeite waard, maar meestal waren de dingen, die ik dan te horen kreeg, zó onwaarschijnlijk of zelfs onzinnig, dat ik me opgelaten voelde. Dit is een persiflage op dat soort toestanden, dat klopt.
Liefde is inderdaad de enige weg naar ware verlichting. Dat lukt het best als ik me met Christus verbind. De muren van het ego afbreken kan nog een hele strijd zijn trouwens.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
25 december 2011
Prachtig hoe je op hilarische wijze veel verborgen wijsheden 'te grabbel gooit', Christus Jezus is ook in Egypte ingewijd, vandaar zijn driedaagse herhalings'act', die inderdaad is gebaseerd op de Isis en Osiris-legende, maar ook op het boeddhistisch occultisme en de Zarathustraleer.
Lichtwezens, verlichting, lichtmagie, vervang 'licht' gerust voor 'liefde' en begrijp dat de enige weg naar ware verlichting de ware ontsteking van de liefde in je hart is! Dat klinkt simpeler dan het is, vandaar zoveel mystiek, omwegen en inwijdingsprocessen, al of niet georganiseerd. Door de Christusgeest hoef je niet nodeloos lang te zoeken, maar door je met die Heilige Geest te verbinden, stroomt het Genadelicht naar binnen en naar buiten...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)