Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Einde

Het einde van een tijdperk en het begin van een nieuw.
Vandaag heeft de theedrinkende,zalvende en vooral GEEN enkele beslissing nemende politicus ,eindelijk, afscheid genomen van de politiek.
Vraag me werkelijk af of het echt vrije keuze was van de man want het afgelopen weekend waren de peilingen WEER lager dan daarvoor.
Of het echt zijn persoonlijke schuld was geloof ik niet want zijn vertrouwen in de medemensen was zo groot dat hij waarschijnlijk bleef hopen op een omslag die vanzelf ging.
Dat dit niet het geval is geweest mag je dom vinden maar is dit het ook?
Is het niet zo dat wanneer wij allen zo nu en dan eens ergens voor staan het mogelijk wat simpeler was gegaan en we ook met z'n allen minder te klagen hadden.
Doordat wij gewoon maar alles goed vinden blijven we natuurlijk zitten met bestuurders die DENKEN dat het zo, op hun manier, de beste is en iedereen erbij willen houden.
Ben nooit een fan geweest van JOB COHEN, ook niet van zijn partij want het is altijd een partij geweest die net als de door hen zo gehate PVV vaak "iets "riepen en dan keken wat er van kwam, vaak erg vaak was een verandering in hun ogen een ramp.
Juist dat getreuzel en geen actie heeft ons (zelf gekozen)
in de politieke moeras doen zakken.
Maar is dat de schuld van JOB ......Ik denk het zeker niet
want ik ben er van overtuigd dat hij het in ieder geval goed meende , niet de domheid van de man, dat geloof ik werkelijk niet maar mogelijk de argeloosheid en vertrouwen in pappen en nathouden dan komt het wel goed ... is hem /ons fataal geworden ...
Leuk dat je er was JOB .....fijn dat je rust neemt ....

Schrijver: Albé, 20 februari 2012


Geplaatst in de categorie: afscheid

1.8 met 6 stemmen 181Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)