Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Ontsteek de loftrompet!

Helemaal begrijpen doe ik die politici nooit, maar dat het kabinet Rutte nu gesneuveld is, verheugt mij enorm en velen met mij, want die rechtse rakkers bij elkaar deed een eerlijke samenleving faliekant kapotmaken.
Het socialisme kan weer ademhalen. Ook al moet ik niets van de PVV hebben, hun eenmansleider heeft nu wel weer de deuren voor saamhorigheid open gezet, waarvoor dank, ook al bedoelt hij het als een strategische zet voor eigen gewin, hoopt hij op veel stemmen van de ouderen en natuurlijk op de vrijgekomen vacature voor het premierschap, maar alles wel beschouwd, lijkt me die post het meest geschikt voor Emil Roemer.

Jolande Sap kan dat nog niet aan, vermoed ik, en Diederik Samsom wil te graag, maar heeft te weinig overzicht en oogt bovendien nog als een groentje, een amateurtje.

Het zat er natuurlijk allang aan te komen met wiebelkont Wilders, maar toch hebben de machtsbeluste VVD en CDA zich laten beetnemen op dit zeer gladde ijs. Wat een groot feest voor alle Nederlanders om weer naar de stembus te mogen! Laat de opschepperige campagnes maar weer beginnen, trakteer ons maar weer op talloze leugens en niet waar te maken beloften!

In wezen is er geen echte goede kandidaat beschikbaar voor het premierschap en zijn we met z'n allen zo failliet als maar kan, maar goed, blijven hopen, wie weet wat prins carnaval Roemer ons zal brengen.
In ieder geval een meer eerlijke verdeling van de welvaart en niet alleen een overdreven rijkdom voor een kleine elite. Let wel, een welvaart, die op leningen berust. Ben benieuwd of er aan dit zooitje nog een mouw te passen is.

Jolande Sap is zonder bril best sappig om te zien, maar dat is niet genoeg natuurlijk en om een vrouw om haar vrouw-zijn te installeren, is ook niet slim.
Maar van die rechtse leerling-politicologie Rutte zijn we gelukkig verlost en samen met Verhagen kruipt hij terug in zijn schulp.
Beide gentlemen trekken hun verliezersconclusie en taaien af naar de oppositie. De spelbreker en zogenaamde baanbreker Wilders blijft zichzelf oppermachtig vinden en gebruikt rechts en links voor zijn eigen imago en belangen, omdat hij aast op de hoogste positie, maar door zijn onbetrouwbaarheid, zijn onsympathieke houding naar andere landen, met name moslimlanden, zijn kinderachtige getreiter en zijn verkapte dictatuur, grijpt hij er absoluut naast.

Ik sta te popelen van ongeduld om de SP nog sterker in het zadel te helpen, de gulden middenweg voor iedere rechtgeaarde, linkse stemmer! Lekker SAMEN feesten met Emil! Ondersteund door de PvdA, GroenLinks, D'66 en zo nodig voor de extra fun, de CDA, mits ze zich gedeisd houden.

Schrijver: Joanan Rutgers, 22 april 2012


Geplaatst in de categorie: feest

2.0 met 6 stemmen 324Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik
Datum:
23 april 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Prachtig hoe je dit onder woorden brengt, Joanan, je geeft de taal altijd wat extra vaart mee door je mooie vergelijkingen.
Ik ben ook blij dat dit neoliberale zooitje ongeregeld uit elkaar is geknald. Maar het begrotingstekort moet wel snel worden opgelost. Hopelijk kunnen Roemer en Samsom nu aanschuiven. Sap is door haar steun aan de missie in Afghanistan ongeloofwaardig geworden.
Naam:
Fred
Datum:
23 april 2012
Ondanks je commentaar op mijn hartenkreet ben je dus blij met de beslissing van de PVV, maar met Roemer komt de Goelag Archipel weer in 't vizier. Dat betekent inleveren en dat is de 'Pravda'. Je begrijpt toch wel dat twee grote flankpartijen de Nederlandse politiek geen goed doen ?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)