Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Scheefgroei

Te gek voor woorden. Als Nederland niet voldoet aan de norm van drie procent, kan het een boete verwachten van 1,2 miljard euro. Griekenland lapt elke norm aan zijn (Italiaanse) laars en ontvangt, straffeloos, tientallen miljarden om maar in de eurozone gehouden te worden. Conclusie: Nederland moet Europa dreigen uit de zone te stappen, daar worden we beter van, klaarblijkelijk.

Zorgen om Nederland. De kosten rijzen de pan uit, marktwerking verwekte gieren die bestuurslagend grijnzend uitstapten met vette bonussen. Misschien moeten we terug naar een Algemeen Ziekenfonds voor de gewone mens en een Particulier Ziekenfonds voor de meer vermogende. Het is maar een idee. Heimwee naar het gemeentelijk energiebedrijf, de Nederlandse Spoorwegen, de Duinwaterleiding.

Ik hoor het mijn vader nog zeggen als hij iets niet in de haak vond, "het zit zo scheef als een hoer".

Schrijver: ixinixmir, 17 mei 2012


Geplaatst in de categorie: maatschappij

4.0 met 5 stemmen 183Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
18 mei 2012
Heel mooi gesproken, Ixinixmir, ik zie hier in Gouda zelfs een winkel verschijnen, waar je gebruikte goederen kunt verkopen, denk erover om dit en dat te verpatsen, maar slaag er niet in en droom over falende panieksituaties.
Je vader was beslist een grote filosoof maar hij heeft mogelijk niet goed begrepen dat een hoer grotere ellende heeft bezworen dan menige koningin!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)