Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Daar kopen wij brood van VGZ!

Ik ben mijn hele leven al verzekerd bij het VGZ en ben verbolgen over de toonzetting in uw aanmaningen. Ik vind het zeer ongepast dat u ook al zo snel 15 euro aan mij in rekening brengt voor aanmaningskosten.
U schaart mij al veel te snel onder de groep wanbetalers. Weet u niet meer dat ik al die jaren altijd netjes de rekeningen heb voldaan? De betaling is er de laatste keer gewoon tussendoor geglipt, sorry.

U heeft al die jaren nauwelijks kosten aan mij gehad. Ik overweeg ernstig om over te stappen naar een andere verzekeraar, hoewel ik verwacht dat het daar niet anders is. Dat maakt u waarschijnlijk niets uit gezien de wet van de grote getallen.
Maar dat u zo omgaat met uw trouwe gezonde klanten, schandalig. Of ik effe 406 euro's wil ophoesten? Dat is geen kattepis voor een doorsneegezin hoor! Ik heb niet eens een slecht inkomen. Het systeem zit fout. Een oplossing heb ik niet, maar ik krijg er een misselijk gevoel van. Je zou er haast ziek van worden. Dat kan toch niet de bedoeling zijn, want dat kost namelijk geld!

Het bedrag is gestort hoor, maar ik verwacht minimaal dat u die 15 euro naar mij terugstort. Daar kopen wij namelijk brood van!

Met vriendelijk groet,

De Hertog

Schrijver: De Hertog, 19 juni 2012


Geplaatst in de categorie: maatschappij

4.0 met 7 stemmen 153Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)