Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Aan alle linksgezinden

Binnenkort mogen jullie stemmen en zullen jullie stemmen, want dat is jullie geraden. Pessimisten, die de politiek als overbodige ballast zien, die tijd hebben we wel gehad. Als je niet eens de moeite neemt om je overtuiging binnen een mum van tijd te lanceren, dan vind ik dat laks en lui, maar ik ben wel zo tolerant om zelfs die extreem passieve houding te respecteren. Dom is het hoe dan ook zeker, want die rechtse zakkenvullers en levensgenieters op absurd hoog niveau scheuren wel met hun Porche's naar de stembussen. Die laten hun buskruit wel knallen en dat kunnen jullie minstens zo goed! Maar iedere stem van de linkse politiekaanhangers is nu nodig om het sociale gezicht van Nederland weer een grote kans te geven!

'We liggen op koers!', blaaskaakt Rutte. Hij wenst geen experimenten. Nee, natuurlijk niet, hij wil met zijn holle woorden in het Torentje blijven plakken. Ze zullen hem er desnoods met politiegeweld uit moeten wegslepen, zodra hij de zware voetstappen van Diederik op de trap omhoog hoort. 'Lazer op! linkse fascisten! ik ben de minister-president! Wat denken jullie wel? Rode barbaren! Onfatsoenlijke staatsgevaarlijken! Mammááááá! Ze willen me in de vijver gooien! Lynchen, net als eerder. Ze hebben er bloeddorstige piranha's in losgelaten!'. Exit, Rutte, in een zwaar geblindeerde M.E.-bus, richting een geheim gehouden inrichting, om te worden behandeld aan zijn wilsondermijnende dwangbeelden en angsten, met een akelige identiteitsstoornis erbij. 'Een stem op Wilders is een stem op Samsom!', jeremieert hij alsmaar weer in de isoleer. Hij was de kansloze stier, Diederik de stierenvechter met de rode lap. Maar zijn medicijnen en dagelijkse verzorging worden goed verzorgd door het kabinet Samsom. Hij schijnt zelfs eindelijk eens verliefd te zijn geworden op een even verwarde medepatiënte.
Hij is als mens nog niet verloren, zeg maar.

Wilders wil een Islam-offensief. Weg met die moskee's en zeker geen nieuwe erbij. Ook geen nieuwe islamieten het land meer in, want dat is het begin van het einde, waar we al zolang ingestonken zijn. Laat de minnaretten ineenstorten en verbied al die bijgelovige onzin, die de vooruitgang in de weg staat. Toch was de Islam vroeger al veel verder ontwikkeld dan de christelijk-joodse wereld, maar dat hoofdstuk heeft hij stuurs overgeslagen. Hij is tegen een ideologie die vol zit van haat en geweld. Niets mis mee, van mij mag de ongodisterij nu ook wel eens weer een paar eeuwen gaan zegevieren, omdat de oude godenverering in feite passé zijn, ook al doen sommigen nog steeds aan de traditionele ritus. Niet God is dood, maar de manier van godsverering absoluut. De menselijke geest is veel kwikzilverachtig sneller dan al die ouderwetse instituten voor mogelijk houden. Stagnatie is ketterij, niet de stevig golvende zeeën van vrijheidsminnenden in vele graduaties en richtingen. Wilders kijkt koffiedik, hij snapt niet dat er binnen alle gelederen individuen zijn, die zich onttrekken aan de rigide dressuur, dat vrije zielen ook binnen de Islam voorkomen, misschien wel meer dan hij kan uitstaan. Ik wil nogmaals wijzen op de islamitische stroming van de Soefies, die groot respect verdienen! want, mystieke grootheden!

Rest mij nog te zeggen, dat het uiterst slim zou zijn van alle SP-ers, GroenLinks-ers, ChristenUnie-ers en D66-ers om op de PvdA te gaan stemmen, daar dat een triomfantelijke daad van bevestiging is voor de overwinning van het linkse blok! Dan kan Diederik met een gerust gemoed het Torentje kuisen van slechte energieën, de ramen wijdopen slaan, wierookstokjes in de fik, klankschalen en trommels, operakoren en U2 in een gratis concert. Zijn spindokter heeft Jan Smit terecht afgeraden. De hofvijver zal vol rode ballonnen pronken en rood vuurwerk zal als romantisch kaarslicht dienen voor het echtpaar Samsom en hun kinderen, terwijl 'Het meisje met de parel' cadeau wordt gegeven aan de nieuwe premier. Johannes Vermeer heeft erop gewacht. Het hing immers naast de deur. Niemand van het Nederlandse volk vind het schandalig of overdreven, iedereen gunt hem deze zege en dit kostbare welkomstcadeau. A true star is born!

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 september 2012


Geplaatst in de categorie: politiek

0.2 met 10 stemmen 222Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
12 september 2012
Nee.
Naam:
randy
Datum:
11 september 2012
Bagger. Volledig op de automatische piloot. En laat gerust je politieke "inzicht" erbuiten. Hoe hoog is de uitkering waarmee je je maandelijks laat afkopen eigenlijk? Hoog te paard voor een paar centen.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
11 september 2012
Email:
moi636yahoo.com
Volgens mij is het tabblad hartenkreten niet bedoeld voor een reeks politieke meningen van één persoon. Nederlands.nl is dan ook geen politieke site maar een literaire, zoals jullie allemaal zo graag onderstrepen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)