Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Pro-kinderpardon, anti-Leers

Minister van Immigratie, Integratie en Asiel Gerardus Bernardus Maria Leers (1951, Kerkrade) trekt nog steeds harteloos en sadistisch van leer tegen alle asielkinderen, die allang diepgeworteld zijn binnen de Hollandse samenleving.
De PvdA, ChristenUnie, SP, GroenLinks, D66 en de Partij voor de Dieren zijn allemaal voor een wet, die bepaalt dat kinderen, die langer dan acht jaar in ons land verblijven, hier mogen blijven en welkom zijn. Helaas vormt deze partijencoalitie nog geen meerderheid. Dibi van GroenLinks heeft een petitie aangeboden aan onze ex-burgemeester van Maastricht. Ik zie hem nog triomferend glimlachen bij zijn afscheidsfeest in die gemeente, terwijl zijn vriend André Rieu via satellietverbinding nog één van zijn vreselijk gelikte, commerciële deuntjes liet klinken, allemaal ter ere van de goedlachse burgemeester, die moest wijken vanwege zijn criminele huispraktijken. Verdomd dat ze erachter zijn gekomen en nu reageert hij die woede af op onschuldige kinderen, die gewoon graag in ons land willen blijven, omdat ze er nu eenmaal meer dan gewend zijn geraakt. Via de actie Kinderpardon. Nu heeft Dibi van GroenLinks al 130.000 handtekeningen kunnen aanbieden, maar dat maakt onze standvastige CDA-gedupeerde niets uit, want regels zijn regels, nee, ik ga die Duitse variant niet letterlijk neerpennen, dat mag indirect duidelijk zijn.

Het is uiterst triest hoe deze CDA-malloot (mag gerust gezegd na hun diepste zetelverlies) het hoofd recht blijft houden bij zoveel prominente petitietekenaars. Hij verdedigt zichzelf door te stellen dat zijn ratio 'nee' moet zeggen, omdat wetten en strikte regels voor hem heilig zijn. Medemenselijkheid en christelijke barmhartigheid schijnen dan ineens niet van toepassing, natuurlijk wel als het om duidelijke geloofsgenoten gaat! Verder, let goed op, vindt onze aartsengel van ijsblokken en vampiers het oneerlijk tegenover de kinderen, die eerder om dezelfde redenen zijn weggestuurd. Gelijke monniken, gelijke kappen. De huichelachtige ploert! Hij geeft geen donder om die eerder weggestuurde kinderen. Haal die maar terug, opa hardnekkige ontkenning van menselijk leed! Dát kunnen we ook eisen, mistvormende theoreticus! Een heerser moet natuurlijk consequent blijven, anders is zijn opgeblazen ego ongeloofwaardig. Mensen die met hun hart denken kennen souplesse en empathie, daar wil hij niet bijhoren, nee, hij wil juist graag vereerd worden vanwege zijn zogenaamd rechtvaardige onwankelbaarheid, vereerd door gelijkgezinde, inhumane, onchristelijke booswichten wel te verstaan. Als een botte robot dient hij het systeem en schakelt hij alle menselijke reacties uit. Komt nog bij dat hij de lange wachttijden van asielzoekers wil verkorten, zodat hij ze sneller kan wegsturen en deze vervelende problematiek niet nog eens op zijn gouden bordje verschijnt! Hij moet immers ook aan zijn bloeddruk en geestelijk gesteltenis denken en niet te vergeten zijn eigen familie en elitaire besognes.

Let nogmaals op, het gaat om hooguit 2000 kinderen, terwijl er duizenden andere, volwassen groeperingen ons land binnenstromen, dus waar hebben we het goddorie over? Christus Jezus was er juist voor de verdrukten, de zwakkeren, de vervolgden, de misdeelden, de verachten en de uitgeslotenen. Dat een typische CDA-er als Leers zijn gifpijlen richt op de zwakste groep in onze samenleving zegt veel over de gestoorde waanzin, die de huidige politici denken te mogen uitvoeren, zonder gewetensbezwaren. Denk aan de handenwasserij van Pilatus. Hoe durft zo iemand zich nog schaamteloos aan God te laten zien? Jezus zei niet voor niets 'Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niets!'. Niets!, farizeeër Leers. Ook zei Hij: 'Jullie moeten worden als een kind!'. Misschien dat despoot Leers nog eens diep gaat inkeren en zijn innerlijk kind weer weet wakker te schudden! Anders ben ik de eerste die vindt, dat we hem vanwege trauma-veroorzakende kindermishandeling moeten oppakken! Zeg maar, gedwongen opname om zijn ziel nog te redden voor het Koninkrijk Gods en niet het koninkrijk des CDA's.

Schrijver: Joanan Rutgers, 16 september 2012


Geplaatst in de categorie: discriminatie

1.2 met 16 stemmen 240Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
5 november 2012
Wacht maar tot je zelf een keer in een situatie komt als een asielzoeker, in dit of een volgend leven, want dan, kortzichtig mensje, piep je wel anders! Klein landje met extreem veel rijkdom zul je bedoelen en met foute (militaire) investeringen! We kunnen het gemakkelijk, maar types als Leers en jij verdommen het om empathie boven valse geldangsten en vreemdelingenfobie te stellen! Je hart is een ijsklomp. Liefdeswarmte is de enige manier om te smelten.
Naam:
Eva Mensch
Datum:
18 september 2012
Als ik jou zo lees, wil je er een kinderland van maken, mensen weten dat we gevoel hebben voor kinderen en daarom houden ze het vol met procedures die ze niet winnen. De ouders doen dit hun kinderen aan, soms sturen ze hun kinderen gewoon naar Nederland en komen later zelf vanwege gezinshereniging.
We kunnen niet alleen als klein landje al die kinderen die het hier zo fijn vinden een toekomst bieden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)