Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Waardering

“Ik ben bezig de snelheid van de site te verbeteren want er komen terechte klachten binnen over hoe de site nu draait. Voor het weekeinde moet het in orde komen. Mijn excuses hoe het nu gaat.”

Een kort en zakelijk, maar zeer ter zake doend informatief bericht van de Webtechnicus op het voorblad van Nederlands.nl, nota bene al geplaatst op 11-10-2012! Een beetje beschaamd moet ik bekennen, dat dit bericht pas heden, dus tien dagen na plaatsing, mijn aandacht trok. Het zou zo maar kunnen, dat ik de enige ben, maar het is even zo goed mogelijk, dat meerdere bezoekers van deze site dit bericht “over het hoofd hebben gezien”.

Alle bezoekers van deze site en ook van die van Gedichten.nl zijn gebaat met een storingvrij webverkeer, net zoals wij dit gewend zijn en ook verwachten van onze eigen provider. Op momenten, dat wij als bezoekers onze inzendingen plaatsen en die van anderen lezen, beoordelen en desnoods met alle mogelijke argumenten en motivaties becommentariëren, vinden wij het heel normaal dat alles vlot en keurig wordt afgehandeld. Ik heb er tot op heden maar zelden bij stilgestaan, dat dit een goed samenspel vereist van redacties enerzijds en de webbeheerders anderzijds.

Wellicht dat velen van U zich erin kunnen vinden, wanneer ik bij deze eens kort en bondig, maar daarom niet minder gemeend, mijn waardering uit voor het werk van alle medewerkers achter de (computer)schermen. Daarenboven waardeer ik het feit, dat men voortdurend alert is en probeert de sites kwalitatief en qua bereikbaarheid te blijven verbeteren.

Tot een volgende keer.

Schrijver: Günter Schulz, 21 oktober 2012


Geplaatst in de categorie: internet

3.7 met 11 stemmen 269Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
1 november 2012
Email:
joke190411hotmail.com
...denk je dat ze al klaar zijn Günter???

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)