Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

facebookverliefd

Jij voegde mij toe op facebook. Even moest ik denken wie jij was. Na even denken ging er een lichtje branden. Jij zat op mijn school. Leuk dat je me hebt gevonden. We chatten eerst koe en kalf. Jouw koe heet pieter jouw kalveren zijn geboren. Ik vond het leuk van jou te horen een echo uit mijn jeugd.

Inmiddels gaan we samen in onze chats op vakantie, bali de seychellen en schiphol zijn aangedaan. Ik vroeg je ten huwelijk jij zei ja. We dronken champagne en bekeken jouw ring. We lachte en droomde, ontroerde en huilde. We plannen het huwelijk en dompelen ons onder in een regen van heerlijke gevoelens. Wie ga jij bellen en wie ik?

Dan roept jouw zoontje jou. Hij is niet goed. Jij helpt hem zoals alleen jij dat kan. Jij bent zijn moeder, zelfs zijn held. Even later kom je terug, het viel gelukkig allemaal wel mee. Ik ben blij. Jij ook. Gelukkig zijn we samen al is het maar in het moment.

De momenten worden dierbaarder en ik koester ze allemaal. Jij bent de reden dat ik wakker word en de reden dat ik slaap. Elke ochtend zodra ik mijn ogen open zoek ik mijn gsm. Zodra ik zie dat ik berichtje heb maakt mijn hart een sprong.

De illusie is daar. Zorgvuldig gebouwd rondom onze wensen bouwen wij onze wereld. Jij bij mij en ik bij jou. Jij bent de mooiste en ik de liefste. Samen verloofd en gelukkig. Geen kinderen en vrijgezel. Ik gewoon mijzelf en opeens zeer rijk.

d. Ik ben verliefd op je. Zonder jou ben ik geen vent. Ik leef voor die momenten dat jij eventjes de mijne bent.

Volgende week hebben we afgesproken, kopje koffie en meer niet. Gaat dit ons nu slopen? Is het niet fijn zoals het is? We spelen hoog spel met veel verliezers en toch hoop ik dat ik dat wij de winaars zijn...

Schrijver: Kelly Swaan, 1 nov. 2012


Geplaatst in de categorie: liefde

1,5 met 2 stemmen 155Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)