Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De homorechten worden weer aangevallen

President Poetin was nog maar nauwelijks weg en we werden opnieuw geschokt door de Nederlandse homoseksueel Wilfred de Bruijn, die bij 'De Wereld Draait Door' verscheen.
Wilfred en zijn partner Olivier waren op een feestje in de Parijse wijk La Villette. Ze liepen daarna hand in hand naar buiten. Iemand schreeuwde: 'Kijk, homo's!' en het stel werd door drie à vier personen in elkaar geslagen. Vooral Wilfred is hevig toegetakeld; botbreuken, helemaal onder het bloed en een tand eruit geslagen. Wilfred zette een foto van zijn zwaar gehavende gezicht op internet en vier dagen later werd hij het boegbeeld tijdens een demonstratie van homobewegingen in Parijs.
Er is een vrij lange periode van tolerantie jegens homo's geweest, hoewel, niet overal, maar toch, globaal gezien dan. Het was een lange strijd voor de homo's om acceptatie en tolerantie te bewerkstelligen bij anders-geaarden en vijandig geïndoctrineerden, meestal via bekrompen en haatdragende religievormen.

Mijn God is een God van Liefde en die God houdt juist expliciet van de ander, de anders-zijnde medemensen.
Hitler had ook een hekel aan homofiele mensen en de nazi's hebben vele homo's vergast in de concentratiekampen.
De homo's krijgen veel tegenstand van de rooms-katholieken, de moslims en de rechts-extremisten, zie aan, wat een zielig en zwaarverouderd drietal. De blinde agressie tegen homo's gebeurt steeds vaker, alsof ze de schuld van de wereldcrisis zouden zijn. Veel mensen weten niet dat juist sommige homo's intelligent en progressief zijn, artistiek en mensbevrijdend. Zo kan een stoere hooligan blindelings een homo in elkaar slaan en later uit volle borst 'We are the Champions' van de homofiele Freddy Mercury zingen.

Onkunde en onwetendheid spelen een grote rol in deze inhumane, wrede misdadigheid.

Roomsen en moslims, ja, daar zit veel fout inzake de menselijke, vooruitstrevende evolutie. Stagnatieprocessen kunnen we zeker in een wereldcrisis niet gebruiken, dus is hun negativiteit extra kwaadaardig. Iedereen weet dat roomsen en moslims de katjes in het donker knijpen, ik bedoel, dat zij wel degelijk homoseksuelen onder zich hebben, maar dat ze dat verbergen. In het geniep gebeurt er van alles op dat gebied, alsof hun goden dat dan niet kunnen zien. Dat hun goden ook wel eens homofiel kunnen zijn, komt niet in hen op. Toch is er onder hun godenwereld veel homoseksualiteit in omloop. Goden zijn gelijk aan mensen en goden discrimineren bij uitstek niet. Voor goden telt de ware liefde en die is niet kortzichtig, stoort zich absoluut niet aan hoe of wat. Twee mannen of twee vrouwen kunnen namelijk veel meer liefde uitstralen, dan het geijkte liefdesmodel, waar ontzettend veel slechte voorbeelden van zijn. Ik denk alleen al aan vrouwenonderdrukking binnen bepaalde huwelijken. Ik zie soms dat sommige getrouwde vrouwen elkaar wel heel erg hartstochtelijk kussen. Geef ze eens ongelijk!

Enfin, de kogel is door de kerk, want Frankrijk heeft nu ook het homohuwelijk goedgekeurd. De wet was al goedgekeurd door de Assemblée en nu ook door de Franse Senaat. 179 stemmen voor en 159 stemmen tegen. Lang leve de ontkerkelijking!

O ja, die extreem-rechtsen, nou, reken maar dat daar veel stiekeme homoseksuelen tussen zitten, juist bij zogenaamde anti-homo-stromingen. Net zoals er bij veel streng-gelovigen veel aan buitensporige seks wordt gedaan. De anti-krachten hitsen elkander op in hun gestoorde gedachtegangen, bezaaid met boobytraps en valkuilen vol dodelijke spiesen. 'Kijk, homo's!' klinkt als oorlogstaal, die voortkomt uit het religieuze dualisme van goed en kwaad, zwart en wit denken. Nuanceverschil is vaak te moeilijk voor deze botweg discriminerende proleten en mierenneukende, kortlontje-achtige, primitieve filisters.
Het spreekwoord 'De brutalen hebben de halve wereld' weerspreek ik, want we zullen met zijn allen een vuist opheffen tegen al die domme, zotte, gestoorde, eigen onvrede afreagerende, laffe, goddeloze, hypocriete, nog niets meegemaakt hebbende snotcriminelen!

Het geweld tegen homo's neemt helaas weer toe, maar we weten uit welke zielige, arrogante, macho-achtige, testosteron-misvormde, demonische hoek. In de hoek met een ezelshoed.
Demonen nemen vaak bezit van stompzinnige, onwetende, onontwikkelde, gedrogeerde, simpele, maar o zo kwalijk volgzame mensen, vandaar.
Jezus zei niet voor niets 'Vader, ze weten niet wat ze doen!'.

De politie is van plan om harder op te treden tegen homo-haters, ook omdat er binnen het politiekorps homofiele mensen bestaan.
Ook in Nederland neemt dit prehistorische geweld weer toe en soms worden uiterst vredelievende homostellen weggepest door intolerante, onwetende, ouders-napratende straatschoffies.

Wie mijn hartstochtelijke pleidooi voor het opnieuw onderstrepen van homorechten extra wil zien beargumenteerd, die kan eens gaan kijken naar Dumpert.nl-Undercover van VoltTV over 'Geweld tegen homo's'.
Sterk chockerend!

Schrijver: Joanan Rutgers, 13 april 2013


Geplaatst in de categorie: discriminatie

4.0 met 3 stemmen 186Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
mobar
Datum:
25 april 2013
graag gelezen

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)