Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Melkchocoladetietafgietsel

Katja Schuurman heeft echt een aanstekelijke vrolijkheid. In het programma 'Katja versus Ruben' schroomt ze niet om haar borsten in de wedstrijd te gooien. Tijdens de Franse uitzending smeerde ze haar borsten al in met verf om ze daarna op canvasdoeken af te drukken, waar ze nog aardig wat mee verdiende.

Onlangs liet ze in de Belgische uitzending één tiet het werk doen, door die met gesmolten melkchocolade te overgieten om met het afgietsel te pronken. Haar blote chocoladeborst was volop in beeld, inclusief stijve tepel. De chocoladechef kreeg het tepelafgietselchocoladestuk en hij at het met rode wangen op.

Je denkt misschien dat zo'n wereldvrouw in Parijs of Londen woont, maar nee hoor, zij woont samen met haar man en dochter in het gehucht Uitdam met pakweg 180 inwoners. Op zonnige dagen ligt ze topless op de voorplecht van haar plezierboot en zwaait ze naar boer Kees op de trekker.

De geruchten over een aanstaande scheiding zijn uit de duim verzonnen. Waarschijnlijk die van Ruben. Hoewel, wie wil er nu niet zo'n vrijgevochten prettig gestoorde grotendeels voor zichzelf? Echt een heerlijk voorproefje van de gezellige kerstdagen, die melkchocoladetiet van Katja!

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 december 2013


Geplaatst in de categorie: humor

1.8 met 5 stemmen 155Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)