Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

fragmenten

Toen het baasje op de bank in het park zat zei het hondje tegen hem: ”toen ik zei dat we eens vakantie moesten nemen bedoelde ik niet dat jij mij in het hondenasiel zou brengen zodat jij op Ibiza tussen de mooie meiden op het strand zou kunnen liggen. Als je dat nog eens doet loop ik weg.” Het baasje knikte begrijpend.

De alien had planeet aarde grondig bestudeerd en vertelde zijn meerdere dat de levensvorm waar contact mee gezocht moest worden degene vooraan die lijn was. Degene die erachteraan liep en de poep van het voorste wezen opraapte kon natuurlijk van geen belang zijn.

Dikke Peter en kale Karel waren een heuse boysband begonnen. Zij bestormden de hitlijsten van Kutsapperveen. Gratis kaartjes voor het optreden waren te bemachtigen bij een pakje soep verkrijgbaar bij de lokale supermarkt van geile Rita. Dit had dikke Peter uitgehandeld met geile Rita op het toilet van de lokale kroeg genaamd “de onverbeterlijke zuiplap”.

Stel je voor dat ik wereldberoemd was. Dan zou ik pas echt voor lul staan.

Rook werd dunner terwijl de gedaante steeds meer waarneembaar werd. De rode haren lichtten op terwijl de smaragdgroene ogen mij diep in de mijne aankeken. Haar stem was donker en hees toen zij begon te zingen. Ik werd en was betoverd door haar ogen en haar stem. “Ze betovert iedere man” fluisterde de kerel naast mij hees. “Ik kan het weten want ik kom hier iedere avond”.
“never was a cornflakesgirl. This is not really happening.” Zong Tori. Een van de mooiste vrouwen die de wereld ooit had mogen aanschouwen.

Ondertussen werd mijn leven gered door een aardse engel genaamd Ashani die mij twee mooie dochters heeft geschonken. Mijn Indiaanse schoonheid die met een geduldige glimlach naar mijn waanzinnige bestaan kijkt. Wat heeft zij toch een geduld met mij. Want waanzin is wat ik graag creëer. Hoe waanzinniger mijn verhalen zijn hoe beter ik ze vind. Ik heb met niemand problemen. Of anderen problemen met mij hebben interesseert mij geen zier.

“Never was a cornflake boy
Thought that was a good solution
Hangin with the raisin boys
He’s gone to the other side
Givin us a yo heave ho”

Schrijver: aqua, 4 mei 2014


Geplaatst in de categorie: algemeen

3.5 met 13 stemmen 2.310Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
P. Pieters
Datum:
8 mei 2014
Te "gekke" parodie!
Naam:
Monique Methorst
Datum:
7 mei 2014
Email:
moi636yahoo.com
He he, waar blééf je nou? En gefeliciteerd natuurlijk!
Naam:
J.de Groot
Datum:
6 mei 2014
Zo.
Even leven in de tent!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)