Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Coalitie PVV-Front National is een duivels pact

De 85-jarige volbloed rasbandiet Jean-Marie Le Pen, kandidaat voor het Europees Parlement, zei tijdens een debat over Europa, dat meneer Ebola de vloedgolf van migranten naar Europa in drie maanden kan regelen. Hierbij doelde hij op het dodelijke ebola-virus, waardoor Afrikaanse mensen op uiterst pijnlijke wijze sterven. Deze meedogenloze wreedaard zat in het vreemdelingenlegioen en vocht in Indochina, Suez en Algerije. Wie weet hoeveel bloed er aan zijn handen kleeft? Wie weet wat hij tijdens de tweede wereldoorlog heeft uitgespookt?...

Zeker, zijn 45-jarige dochter Marine leidt nu Front National, maar de oude baas/oprichter heeft nog heel wat in de pap te brokkelen, ook al wordt dat ontkend. Geert Wilders noemt die ebola-uitspraak 'te verwerpen en onzinnig', maar hij is zelf ook niet vies van dergelijke uitspraken. Bovendien is hij van plan om in Brussel nauw te gaan samenwerken met het fascistische, racistische, xenofobische Front National. Marine als spannende maîtresse of zelfs als Marine Wilders, het kan maar zo.

Door die ronduit onbeschaafde en de Universele Rechten van de Mens beestachtig schofferende, anti-intellectuele uitschotuitspraak van de hoogbejaarde, seniele, inhumane Le Pen is weer exact duidelijk, waar het FN voor staat en waar de PVV zich mee vereenzelvigd. Kwade krachten verhullen zich vaak op slinkse wijze, maar hier is het Luciferaanse op een presenteerblaadje herkenbaar gemaakt. Beëlzebub Le Pen versprak zich godzijdank. We weten weer eens meer dan genoeg om nooit met egoïstische, bekrompen, zichzelf rijk gestolen nationalisten in zee te gaan. Hun middeleeuwse feodalisme doet denken aan de kastelen en ommuurde steden, die het zogenaamde gepeupel, de armen, de vreemdelingen, de paria's en de melaatsen (en nu ook nog de armlastige ebola-patiënten, die juist zozeer onze sympathie en hulpverlening moeten krijgen!), buiten hun zelfzuchtige weelde wilden houden en werpen.

Schrijver: Joanan Rutgers, 22 mei 2014


Geplaatst in de categorie: politiek

4.3 met 3 stemmen 139Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Regatta
Datum:
23 mei 2014
Klopt, Joanan, hier is het Luciferiaanse op een presenteerblaadje herkenbaar gemaakt. Prachtig zoals je de holocaustontkenner en antisemiet Jean Marie le Pen neersabelt. Wat een walgelijk sujet eigenlijk, een echt 'cochon'. Iemand die Afrikaanse vluchtelingen een marteldood toewenst en denkt dat een virus de toestroom van vluchtelingen wel kan 'regelen', verdient alleen maar minachting en een aanval met een vlijmscherpe pen!

Het deed me goed dat zijn maatje Geertje bij de verkiezingen voor het Europese Parlement een flink pak voor zijn extreemrechtse broek heeft gehad. Vijf procent verlies, als we de exit polls mogen geloven.

De strijd tegen extreem-rechts en vreemdelingenhaat gaat door, ook nu de Dijken zijn geslecht en voorgoed van de site zijn verdwenen!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)