Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Indiase mannen zijn van God los

Ik schrok me rot, toen het journaal de beelden van twee tienermeisjes uitzond, die waren opgehangen in een mangoboom in een boomgaard. Ik voelde een enorme woede en walging in mij opkomen. Twee zusjes van 14 en 15 jaar zijn door een groep mannen verkracht, gewurgd en opgehangen. Ze waren het slachtoffer van seksueel-gestoorde psychopaten, die lafhartig in groepsverband hun perverse lusten en moorddadigheid botvierden.

Dit enorme drama gebeurde in het dorp Katra Shahadatganj, ergens in Noord-India. De twee uiterst ongelukkige maagden zochten enkel een plek in het veld om te urineren, waarop de wrede boevenbende toesloeg.

Er zijn blijkbaar Indiase mannen, die de vrouw minachten en zeker vrouwspersonen van de allerlaagste kaste, de 'onaanraakbaren' of Dalits, waartoe deze twee zusjes behoorden. Dat hele kastensysteem deugt natuurlijk voor geen millimeter en moet hoognodig uit het collectieve bewustzijn worden weggehaald. Vrouwen seksueel misbruiken is des duivels en één van de ergste humane misdaden op aarde. Gaat het ook nog eens om weerloze meisjes, dan geldt die klassering dubbelop.

Er zijn inmiddels vijf verkrachters/moordenaars gearresteerd, onder wie een politiechef en een politie-agent, die weigerden de verdachten op te pakken, nadat de vader van de meisjes aangifte had gedaan. Politie en misdaadontduiking, een onderwerp op zich.
Naast de gruwelijke moord op deze twee meisjes, die werkelijk niets snapten van die gewetenloze geilaards, is er een 23-jarige studente medicijnen verkracht en vermoord door drie medestudenten van haar. Seksuele ontaarding ten top! Nadat het vervloekte drietal aan hun beestachtige gerief was gekomen, hebben ze de misbruikte medestudente in brand gestoken, ja, je leest het goed, als een heks verbrand, nadat ze haar ongeremd dwangmatig hadden verkracht. Het bewijsmateriaal van hun geesteszieke zielen geëlimineerd.

Let op! Elk kwartier wordt er in India een vrouw verkracht! Élk kwartier!... Er worden niet alleen in India vrouwen verkracht, maar niet op zulke grote schaal als daar. Er is iets grotesk mis met het man-besef daar. De mannen wanen zich daar meer waard, dan de vrouwen, die ze als gebruiksvoorwerpen behandelen. Ze zijn masculien-seksueel crimineel doorgeslagen en het wordt de hoogste tijd, dat dit boeddhistische/hindoeïstische/islamitische land de les wordt gelezen, want al zijn ze meesters in spirituele zweverij, kleurrijke verbloeming en het onzichtbaar blijven, iedere vrouw, die zij gewetenloos verkrachten en soms daarna ook nog eens vermoorden, is er één teveel en vervult mij met afschuw! Wat een respectloosheid jegens de vrouw in die samenheulende, achterbakse, corrupte, wegpoetsende machocultuur!...

India is allang niet meer dat op romantiek wegdromende beeld van de speelfilm 'A Passage to India'!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 1 juni 2014


Geplaatst in de categorie: discriminatie

4.0 met 3 stemmen 233Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)