Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Homoseksuelen zijn nog steeds zondebokken

De intense vriendschap tussen David en Absalom in de bijbel wordt door latere exegeten als homoseksueel geduid. Sint Paulus was openlijk homoseksueel. Christus Jezus was ontegenzeglijk bi-seksueel. Hij vree ook met zijn meest geliefde discipel Johannes, naast het feit dat hij met Maria Magdalena vree, waardoor zij samen hun dochter Sarah kregen.

Momenteel is het werkelijk walgelijk om te moeten zien hoe Russische criminelen lukraak homoseksuelen in de val lokken om hen met urine te overgieten en hen zwaar te mishandelen. Ze denken ook nog dat ze in hun recht staan om deze nazi-praktijken uit te voeren, omdat de vetgemeste leiders van de Russisch-orthodoxe kerk hen wijs maken, dat homoseksuelen dienaren van de satan zijn. Deze gestoorde, religieuze ophitsers zouden met urine moeten worden overgoten, want zij zijn het die een eeuwenlange minderheidsgroepering door het slijk halen, terwijl de ware Christusgeest juist voor minderheden op komt. Het typeert de valsheid en oneerlijkheid van hun atheïstische geloofsdenken.

Het is heel alarmerend wat daar in Rusland gebeurt met toch al kwetsbare mensen, die een makkelijke prooi vormen voor het zwart-wit-denkende uitschot van de maatschappij, die een uitlaatklep heeft gevonden, wat oogluikend wordt toegestaan door kerk en politie. Als de meest verschrikkelijke bloedhonden jagen ze op hun prooidieren. Ze zijn overigens niet bepaald promotie voor de hetero-seksuelen, maar naar zichzelf kijken, is te confronterend voor hen, laat staan dat ze daar het belang van kunnen inzien. De relatief gezien hogere kans op suïcide bij homoseksuelen wordt door deze mensenjagers weggelachen en ze hopen zelfs dat ze voor die methode kiezen, omdat dat de wereld van hen verlost. Ze delen zelfs flyers uit, waarin ze de homoseksuelen tot die daad aanzetten. Hoe ware, homoseksuele liefde tot gruwelijke, demonische haat bij blijkbaar niet gelukkige en zwaar gefrustreerde heteroseksuelen kan ontaarden!...

Nee, de wereld heeft niets geleerd van de concentratiekampen, waarin ook vele homoseksuelen zijn vergast. Er staan steeds weer ergens anders nieuwe barbaren op. Maar we moeten ons daar niet moedeloos bij neerleggen, maar zoveel mogelijk blijven vechten tegen humaan onrecht. De grootste vijand van homoseksuelen zijn klaarblijkelijk de ouderwetse, achtergebleven, oud-testamentische, erotiek-vijandige kerken; Russisch-orthodox, streng-protestants, rooms, islamitisch en, het zal je misschien verbazen, de Joodse.

De rabbijnen noemen homoseksualiteit nog steeds een ziekte, niet aangeboren en te genezen. Ze moesten eens weten hoeveel met zichzelf worstelende mensen ze hiermee onnodig kwetsen en onkundig veroordelen. Zulke zogenaamde godsdienstige mensen richten meer schade, dan heil aan, net als die Russisch-orthodoxe neppriesters. Bovendien hebben ze totaal geen deskundige kennis paraat over dit onderwerp. Ze zijn desondanks te arrogant om te zwijgen. En het is immers net zo als met die roomse pruillippriesters, die ook voor het merendeel van de herenliefde zijn. Die hypocrisie is allang boven water, maar ze passen het nog steeds niet aan aan hun roomse leer, bang voor de totale ineenstorting, wat overigens al flink gaande is. Ga maar eens kijken bij een doorsnee zondagsmis! Ze kunnen goud verdienen met hun lege kerkbanken op Marktplaats verhandelen!...

De bekende, Israëlische Kabbalah-rabbijn David Basri zegt dat homoseksuelen reïncarneren als konijnen en hij verwijt hen de vogelgriep in zijn land. Hij vindt dat homoseksuelen minder dan dieren zijn. Hij ligt dus op één lijn met de Russisch-orthodoxe prulpriesters. Gemene deler: uiterst ouderwets denken en superbevooroordelend jegens anders-zijnden. Jezus hamerde er vooral op om juist de ander lief te hebben als jezelf, de ander, net als de Andere! Want dat is pas waarlijke Liefdeskunst! Gelijkgestemden liefhebben is peanuts. Gelijkgestemden kunnen vaak ook nog eens de Weg volkomen kwijt zijn, de Waarheid voor eigen gewin vervalst hebben en het Leven ondermijnd hebben.

Ik noem nog één keer het voorbeeld van de onrechtmatig opgejaagde en wreed in de brand gestoken heksen. Ook zij werden beticht van misdaden, die zij onmogelijk hadden kunnen doen, laat staan dat ze die hadden willen doen. Ze waren in wezen natuurgenezeressen, die kruiden gebruikten om andere mensen te genezen en die doornappel en belladonna gebruikten om in trance tot hogere inzichten te komen. De psychonauten van het eerste uur. Ze vlogen niet letterlijk met bezems door de lucht, maar geestelijk gingen ze wel naar hogere, geestelijke gebieden om ons daarna met hun opgestoken wijsheden te verrijken. Ze waren zielkundige pioniers en avonturiers. Psychische kosmonauten. Ze waren duidelijk anders dan de dogmatische, geldaftroggelende, stuurse roomsen, die hen zonder pardon wilden platbranden, wat mislukt is, want ik ben één van die gereïncarneerde heksen!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 14 juni 2014


Geplaatst in de categorie: discriminatie

4.0 met 6 stemmen 157Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
23 juni 2014
Email:
gabrielamommersyahoo.com
Eelt, ik ben voor geen enkele heksenjacht op wie dan ook. Maar wat jij nu doet naar mensen als Paul de Leeuw en Jos Brink, dat riekt daar wel naar. Ieder mens is anders, en sommige mannen zijn vrouwelijk in hun gedrag, daar is niks mis mee.

Tegelijk gooi je de discriminatie van homoseksuelen ook maar even op één hoop met die van pedofielen. Wil je dat niet meer doen! Wat volwassen mensen op seksueel gebied met elkaar doen met elkaars toestemming, dat is heel iets anders dan wat sommige volwassen in seksueel opzicht met kinderen willen doen. Dat laatste is bij wet verboden, en daar is een simpele reden voor: een kind heeft noch het seksuele besef van een volwassene, noch het vermogen om voor zichzelf op te komen in een relatie zoals volwassenen doen. Dus blijf je van ze af.
Naam:
Eelt
Datum:
20 juni 2014
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Een goed stuk Joanan waar ik het best mee eens ben.
Er zijn echter homo's die het gewone volk ophitsen tegen homofielen. Wat denk je van het walgelijke gedrag van Paul de Leeuw en indertijd Jos Brink.
De Gay Pride is ook niet bepaald propaganda voor mijn paar 'normale' anders geaarde vrienden.
'Doe normaal dan doe je al gek genoeg' zei mijn opa altijd.
De heksenjacht op pedofielen veroordeel ik ook.De kinderen zijn vaak meer van streek door de reactie van de omgeving dan van het gebeuren. We gaan zo weer naar openbaar lynchen. Barbaars en verschrikelijk.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
15 juni 2014
Email:
gabrielamommersyahoo.com
En hier is er nog een.. Je bent niet alleen! Goed stuk, Joanan.
Naam:
Petra Hermans
Datum:
14 juni 2014
Email:
worldpoet546live.nl
Raak!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)