Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De Hicks saga

Hick senior had weer eens teveel van zijn eigen gestookte rotzooi gedronken. Hij was schreeuwend zijn shotgun leeg aan het schieten in de lucht. Neef Hick had een condoom met aardbeiensmaak over zijn hoofd getrokken en was zijn fiddel aan het mishandelen. Zus Hick zat bovenop de hooiberg en gilde het uit van genot. Net zoals de burgervader die onder haar lag.

De Sheriff en zijn deputy zaten drie straten verder in hun auto. De burgervader was naar de Hicks gegaan om te onderhandelen. Hun gedrag liep de spuigaten uit en bedreigde de veiligheid van de andere inwoners van Kutsapperveen. De burgervader had de de Sheriff opdracht gegeven naar Hicks county te komen wanneer hij na een uur nog altijd niets van de burgervader had gehoord. Drie uren waren inmiddels verstreken.

Geen haar op het kale hoofd van de Sheriff peinsde erover om naar die gevaarlijke Hicks te gaan. Dat de burgervader het maar letterlijk opsopte.

Jaren geleden was het ook al eens mis geweest met die Hicks. De situatie was dusdanig geëscaleerd dat George zelfs uit dat witte huis van hem was gekomen. Legendarisch was de dag dat George met twee colts door de straten van Kutsapperveen liep en Hick senior uitdaagde. Die George was wel okay vond de Sheriff. George hield tenminste van een robbertje vechten. Was ie altijd wel voor te vinden.

Toen dat niet werkte had George die United fucking nations om hulp gevraagd.Die dropten allerlei blauwgehelmde franse mannen boven Hicks county. Schreeuwend heeft Hicks senior toen die franse mannen allemaal uit de lucht geknald. Hick senior had namelijk een hekel aan franse mannen.

De Sheriff vond die donkere man die nu in dat witte huis zat een beetje saai. Niet dat de sheriff iets tegen donkere mannen had. Integendeel…..Maar deze stuurde van die onbemande vliegtuigjes naar Hicks county. Daar vond de sheriff nu eens helemaal niks aan. Natuurlijk schoot Hick senior deze ook een voor een uit de lucht.

Het was maar te hopen dat die corrupte Noord Koreaan die door de cie ai ee was ontdekt niet nucleaire geheimen doorverkocht aan die doorgezopen Hick. Die vent hadden ze ontdekt toen hij ruzie had gekregen met de afhaalchinees. Die was namelijk niet dol op Koreanen. Laat staan Noord Koreanen. Bij die ruzie vlogen de chopsticks en de pekingeenden door de lucht alsof ze uit hun dood herrezen waren.

Wordt vervolgd (wanneer ik zin heb.


Bovenstaand verhaal is volkomen fictie. Vrij absurd als je het mij vraagt. Het voegt op generlei wijze iets toe. Literair gezien dan toch. Ik weet ook niet waarom ik dit geschreven heb.


Bronvermelding:
Noord Korea: de bos atlas
De Hicks familie: mijzelf
Het verhaal: een sixpack pils

Schrijver: aqua, 14 juni 2014


Geplaatst in de categorie: humor

4.6 met 7 stemmen 121Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
17 juni 2014
Ik weet ook niet waarom ik dit nu zo nodig moest lezen, schijnt een domme keus te zijn, een inzending te lezen hier!
Maar, ik lees het toch wel, super gék geschreven deze, maar dat maakt niets uit hoor, mag hier altijd heeft niemand moeite mee,
alleen dit is leuke gekte: humor dus. Stelt het wat voor -neen-!
Maar dat maakt niet uit, het is geplaatst, dus is het ók.

Zelfs met plezier gelezen -;)!
Naam:
Jennifer
Datum:
16 juni 2014
Absurde humor,
is niet uit te leggen.
...maar geen woord te veel hier: gek, humor dus!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)