Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

ISIS wordt eindelijk aangepakt

Ook ik voelde een enorme opluchting, toen ik vernam, dat Amerika ISIS-wapens en ISIS-strijders bombardeerde. Amerika laat de genocide op al die minderheden niet gebeuren en zij droppen voedselpakketten voor de hongerige/dorstige vluchtelingen.

Die ISIS-krankzinnigen willen alle anders-gelovigen vermoorden, zo ook een groepering, die een veel ouder geloof dan de islam aanhangt en die het goede van alle geloven heeft verzameld en bewaard. Dat doe ik ook, want geen enkele geloofsrichting is de ware geloofsrichting, maar in elke geloofsrichting zit wel iets goeds en door dat te verzamelen en door elkaar te roeren, krijg je een overblijfsel, dat tipt aan de waarheid.

Die ISIS-barbaren misbruiken de orthodoxe islam voor hun duivelse moordpartijen en rooftochten. Ze noemen hun weerloze slachtoffers duivelaanbidders, terwijl ze zelf daadwerkelijke duivels zijn. Net als Hitler, die zich ook wraakzuchtig uitleefde op de Joden, de zigeuners, de zwakbegaafden en de homoseksuelen.

Het is verbazingwekkend dat er anno 2014 nog zulke prehistorische killers bestaan! Die vrouw, die in het Iraakse parlement zo emotioneel reageerde, heeft het hart van Obama geraakt en nu krijgen die brutale schoften met sterkere tegenkrachten te maken. Hoe lang gaat het duren, voordat Europese landen zich bij Amerika aansluiten om die teringzooi daar de grond in te boren. Of vindt Europa het wel makkelijk, dat Amerika wederom zijn lange nek uitsteekt? Heeft Europa het te druk met mister Poetin, die van geen wijken weet en op zijn manier humanitaire grenzen overtreedt? Dat kan allemaal wel, maar ik vind het nu absoluut unfair richting de Amerikanen om hen die menslievende klus in Irak en omstreken alleen te laten opknappen!...

Ik zie ook graag, dat de Europese landen voedseldroppingen doen en met hun elitetroepen dat stelletje ongeregeld van de kaart blaast. Waar hebben we al die commando's en mariniers anders voor? Ze moeten nú ingezet worden, want ze zijn nú hard nodig! Ik weet dat velen van hen te popelen staan om daar in te grijpen. Die ISIS-piraten hebben niets romantisch of heroïsch, die zijn stuk voor stuk het grootste uitschot wat je je kunt indenken, de meest vuile bandieten, die werkelijk zonder een greintje gewetenswroeging ongewapende, weerloze medemensen vermoorden.
Een plaag, een ramp, een zwarte pest (denk aan hun zwarte vaandels) voor de beschaafde mensheid! Doorgedraaide godsdienstwaanzinnigen, die de naam van Allah vreselijk schenden, want Allah vermoordt Zijn eigen schepselen niet en nooit, Allah/God/Jahweh/Godin/Levengever/Od/Zeus en wat niet al, heeft ieder mens uit Liefde geschapen en heeft ieder mens lief!... Wie dan ook een ander mens doodt, die doodt God!...

Die laatste uitspraak is gevaarlijk van mij, want de Amerikanen doden immers ook mensen, ook al zijn zij zwaar geïndoctrineerde ISIS-strijders. Ja, maar als je die 'mensen' hun gang laat gaan, dan worden er vele onschuldige mensen zomaar doodgemaakt, dus moet je hen wel voor zijn! Ontmenselijkte moordmachines moet je vernietigen om erger te voorkomen. Sommige mensen gedragen zich als zwaargestoorde wezens, bezeten van kwade machten.
Niemand heeft het recht om een ander mens te doden, maar die wet bezwijkt, wanneer het om duidelijke ónmensen gaat, die zelf niets anders doen dan onschuldigen vermoorden!

Ik ben vooral heel blij voor al die arme vluchtelingen, die in angst leven en nauwelijks te eten en te drinken hebben. Zij beleven een bevrijding, ik zeg nog geen feest, zoals onze voorouders aan het einde van de Tweede Wereldoorlog meemaakten.

Schrijver: Joanan Rutgers, 9 augustus 2014


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 101Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)