Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Wat ik zou willen

Ik zou graag willen dat ik altijd won. Al die loterijen hielden gewoon geen trekking meer omdat ik toch altijd zou winnen. Ik zou graag een huis in goede tijden, slechte tijden willen. Ik zou het op prijs stellen wanneer Gordon en Geer om mijn grappen lachen zouden. Ik zou graag willen dat Paul de Leeuw om mijn hand vroeg ofschoon ik hetero ben. The voice of holland werd gewoon niet meer uitgezonden omdat ik meteen al zou winnen. Het acht uur journaal zou in zijn geheel aan mijn reis naar mars zijn gewijd. Nieuwsuur zou het hebben over mijn ongelofelijke zetelwinst bij de landelijke verkiezingen. Jack van Gelder zou zijn stem schor schreeuwen bij mijn vijfde doelpunt in de wk finale tegen Duitsland.

Rondhangen in de meest beroemde hotspots van NL. Dat zou ik graag willen. Sterspeler van Real Madrid zijn. Dat zou nog eens iets zijn. Ronaldo over zijn hoofd aaien terwijl hij mijn veters bindt. Een penthouse in New York inrichten om daarna met die beroemde pornoster de lakens te delen. Natuurlijk met toestemming van de vrouw die zielsveel van mij houdt. Weet je wel, die vrouw die tevens voor onze vijf welopgevoede kinderen zorgt. Kinderen die later dokter, advocaat en weet ik wat worden.

Wat ik zou willen is een creditcard van goud zonder limits. Ook zou ik het leuk vinden dat deuren overal waar ik kom open zouden zwaaien en playgirls mij een goedendag zouden kussen om mij vervolgens te begeleiden naar die executive room waar de miljardair zit die mij aanbidt. De duurste broeken zou ik aan mijn kont hebben terwijl mijn Calvin Klein onderbroeken mijn pik zouden omarmen. Vergeet Elvis want ik ben er, weet je wel dat idee.

Ik zou zelfs mijn haar laten knippen en naar de sauna gaan. Ik zou zelfs een manicure en een pedicure in dienst nemen wanneer dit alles waar werd. Mijn playboy mansion zou zo vrouwvriendelijk zijn dat men het niet zou geloven. Ik zou niet meer eten om maar slank te zijn. Ik zou onder de zonnebank duiken om knapperig bruin te zijn. Zelfs zonder onderbroek. Ik zou zelfs klassieke muziek leren te waarderen. Ik zou mijn handtekening verkopen om de armen te helpen.
Ik zou ………

Schrijver: aqua, 21 september 2014


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 4 stemmen 153Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
katty
Datum:
19 oktober 2014
Ik geef stiekem toe, ik zou nog meer willen . Ha ha ha... heb nog een aanvullend lijstje gemaakt voor "dream on!"
Naam:
Monique Methorst
Datum:
25 september 2014
Email:
moi636yahoo.com
Aqua is niet te plaatsen, hij is goed! Meer van dit..
Naam:
Jennifer
Datum:
22 september 2014
Ik wil ook wel iets of wat,
maar dat wil aqua niet weten denk ik, of...?
Naam:
nita
Datum:
22 september 2014
Tjee wat een overvolle 'bucketlist'.
Het blijkt in te zijn zo een lijst, maar de mijne is korter: 'ik zou graag volmaakt gelukkig zijn, zonder nog iets te willen veranderen of toe te willen voegen aan mijn huidige leventje.'
De humor spat hier inderdaad wel vanaf aqua en ik ben er nog niet aan uit hoe ik dit moet plaatsen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)