Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Blacklisted Me - Freak Like Me

De hardcore band Blacklisted Me is in 2000 in Philadelphia opgericht. De zanger was George Hirsch, de gitaristen Jay Pepito en Dave Foster, de bassist Tim Smith en de drummer Zach Trotta.

In 2003 verscheen hun EP 'Our Youth Is Wasted'.
In 2005 verschenen de albums 'The Beat Goes On' en 'We're Unstoppable' bij de platenlabel Deathwish Inc., opgericht door de zanger van de hardcore punkband Converge.
In 2008 verscheen 'Heavier Than Heaven, Lonelier Than God'.
In 2009 'No One Deserves To Be Here More Than Me'.

In 2011 werd Blacklisted Me opnieuw opgericht door de zangeres/tekstschrijfster Alexis Amanda Joice, beter bekend als Lexus Amanda. De andere zangeressen zijn Samie Jayden en Haley Elise. De zanger is Nicholas Matthews.

Lexus Amanda is geboren op 28 juli 1990. Haar band heette eerst White Widow, samen met de actrice Tracey Fairaway. Haar vader is apotheker en haar moeder consultante. Ze zijn gescheiden. Ze heeft twee jongere broers. Ze is een alcoholiste en ze heeft emotionele problemen. Ze is een christin en haar armen zijn kleurrijk getatoeëerd, o.a. met duiven.

Lexus had vele relaties met zangers en muzikanten. Ze is vaak een bandslet genoemd. Haar lied 'Bad Reputation' is zeker autobiografisch. Ze kan heel extreem onbeleefd zijn en zeer hypocriet. Ze heeft een eigen kledinglijn, maar haar verkoopbedrijf is een en al oplichterij en werkt traag. Ze kleedt zichzelf bijzonder artistiek en haar huidversiering is eveneens opvallend kunstzinnig.

Op 18 april 2012 trouwde zij met Nicholas Matthews. Voor een hardcore band klinkt hun muziek best softy en kun je het net zo goed een popgroep noemen. De teksten zijn echter niet zo oppervlakkig als binnen de popmuziek en schuwen de donkere kant van het leven niet. Een lied als 'Save Me From Myself' getuigt daar van, maar zeker ook het verstilde, huiveringwekkende en goudeerlijke 'Freak Like Me'. Ze zingt dat ze een vreemde gek als zichzelf niet de rug toe keert, een psychologische diepgang van jewelste!...


Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=uKVN31_jMNo

Schrijver: Joanan Rutgers, 2 oktober 2014


Geplaatst in de categorie: muziek

3.5 met 4 stemmen 1.660Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)