Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Fit For Rivals - Damage

Fit For Rivals is een Amerikaanse rockband uit Jacksonville, Florida.

De zangeres is Renee Phoenix. Renee is geboren op 12 juli 1987 in Kettering, Ohio. In 1990 verhuisde ze naar St. Petersburg, Florida. Haar ouders zijn William en Dena Runfola en ze is hun enige kind. Ze studeerde Engels aan de Universiteit van North Florida in Jacksonville.

In 2008 zocht Renee naar een nieuwe gitarist voor haar hardcore punkband The Explicits en zo ontmoette ze de gitarist Thomas Amason, met wie ze een nieuwe band vormde, Fit For Rivals.

De band werd aangevuld met de gitaristen Duke Kitchens en Rufino Lomboy, de bassist Eli Clark en de drummer Trey Catman.

Op 9 juli 2009 verscheen hun debuutalbum 'Steady Damage', met de hitsingles 'Damage', 'Crash' en 'Over The Limit', gebruikt in de speelfilm 'Legendary', met Danny Glover en John Cena.

Begin 2015 verschijnt hun tweede album 'Freak Machine' bij het platenlabel Gavin Brown, die Lady Gaga produceerde. In augustus 2014 verscheen de nieuwste single 'Hit Me' van dit album.

Het lied 'Damage' gaat over een jonge vrouw, die in bad een overdosis pillen slikt. Ze ontwaakt in het ziekenhuis, waar ze hysterisch wordt platgespoten. De videoclip begint en eindigt in een isoleercel van een psychiatrisch ziekenhuis, waarbij ze een dwangbuis draagt. Haar grootste aanklacht is:

Je weet helemaal niets van mij!


Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=FYPd387EauY

Schrijver: Joanan Rutgers, 7 oktober 2014


Geplaatst in de categorie: muziek

4.0 met 1 stemmen 54Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)