Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Reclame

Een nieuwe reclame voor aardappelproducten (ik zal de merknaam niet noemen).
Mannen doen buiten stoer, een olielamp valt tegen een broekspijp, de broek brandt, hij krijgt een emmer water over zich heen, er wordt gelachen, en er wordt vervolgens vrolijk gegeten.

Ik heb op het punt gestaan een klacht in te dienen over deze reclame. Het bestaat niet dat een broekspijp volledig afbrandt en de man vervolgens geen brandwonden heeft. Ik las op het internet dat er al klachten over deze reclame zijn binnengekomen.
Deze reclame wekt de suggestie dat spelen met vuur niet gevaarlijk is. Een aantal lezers van de Telegraaf vond de klachten maar onzin. Ik weet helaas wel beter, ik heb mijn eigen broertje in de fik zien staan. Zijn been verbrand, derdegraads, toen we nog kinderen waren. Ik heb er een groeistoornis aan overgehouden door de schuldgevoelens.

Deze reclame maakt me misselijk, alsof vuur niet gevaarlijk is. Ik hoop dat deze reclame van de buis verdwijnt. Ze gaan praten met de brandwondenstichting, hopelijk komen ze tot een reëler inzicht.

Schrijver: mobar
Inzender: Henk van Dijk, 23 april 2015


Geplaatst in de categorie: maatschappij

3.7 met 7 stemmen 319Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
24 april 2015
Dom aardappelboerenverstand! Bij Aviko springen de spindoctors samen met de frieten in het frituurvet en komen ze er ongedeerd en smakelijk weer uit!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)