Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

The end

Ik had al lang een ongemakkelijk gevoel. Je kent dat gevoel misschien wel. Er staat iets te gebeuren maar je weet niet wat. Je meent alles goed te doen en zonder dat je het weet maak je vijanden. Veel vijanden.

Ik heb veel verhalen geschreven. Verhalen over de Dame, de kale en niet te vergeten over die achterbakse clown zonder zelfkennis die zijn voeten maar niet naast elkaar kan zetten. Ik vergeet natuurlijk ook niet de dansende dwerg die in ieders leven voorkomt. En natuurlijk de Hicks. Hick senior vergezeld van zus en neef Hick.

Op een dag was het dan zover. Ze hadden mij gevonden. Ik heb de sheriff gebeld. Die zei dat hij zich er niet mee wilde bemoeien omdat hij vrouw en kinderen had. Ik stond er dus alleen voor.

Heldhaftig heb ik mij verdedigd. Tot mijn laatste snik.

Toen trapte de kale de deur in en haalde Hick senior de trekker van zijn shotgun over terwijl de clown zonder zelfkennis en de dansende dwerg hinnikend lachten. Mijn laatste gedachte was dat zo dus het lachen van nerds klonk. Terwijl ik mijn laatste adem uitblies vond ik toch dat ik alles in mijn schrijvende leven goed had gedaan.

En zo kwam er een einde aan aqua.

Het gaat u goed…..

Schrijver: aqua, 1 augustus 2015


Geplaatst in de categorie: afscheid

4.7 met 3 stemmen 189Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
1 augustus 2015
Het is maar dat ze het weten hé....
Juist!
Naam:
Fred
Datum:
1 augustus 2015
Ineens weet je het, je kapt ermee. Sterkte...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)