Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Zoveel gebeurtenissen zoveel reacties

Terwijl het " gewone " nieuws gewoon doorgaat, blijft bij een behoorlijke grote groep het meest indrukwekkende nieuws van de site- stop het meest de gemoederen bezig houden....vanuit mijn ooghoek zie ik weer een bus mensen hierheen gereden worden; wat erover schrijven, of bij de " gemoederen " blijven...ik besluit het laatste.

Denkend aan de column van Ton, die hij maakte naar aanleiding van een column van mij, volgende bulletin gaat over weer een kamp wat in Zaandam wordt opgezet. Duizenden mensen krijgen er onderdak. Het regent en juist dat brengt me tot het schrijven van dit. Denkend aan al die reacties gegeven onder zowel de bom- column van Johan als onder al die verhalen en kreten die dit onderwerp behelsen.

Moeder van kind wat een dodelijke val maakte wordt niet vervolgd, ze trof geen blaam geloof ik. Het is somber binnen en dat terwijl ik normaliter helemaal geen problemen heb met regen, wind herfst of kortere dagen. Nu wel, waarom nu wel? En weet je, ik durf er bijna niks meer over te schrijven, want de ' zeurpieten' onder ons halen zo de grond onder je voeten vandaan.

Maar ik wil zo graag op beide benen, met beide handen gewoon op de site aan de slag kunnen/ en blijven gaan. Volkert komt voorbij, vanwege een foto, werd bewaakt om die foto die gemaakt moest worden....absurd. Absurd maar dat is het hele gedoe ook eigenlijk. We zijn terug geworpen op onszelf en ik weet, niks is voor eeuwig, da's maar goed ook.

Het nieuws is afgelopen, veel kreeg ik er niet van mee en ik zal best oubollig zijn, antiek, ouderwets het maakt niet uit welke benaming ik krijg, want met AL die mensen moet en zal het lampje bij Johan gaan branden, zo niet stuur ik hem dat lampje wel op! LED wel hoor, want da's voordelig.

Schrijver: An Terlouw, 25 september 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.3 met 3 stemmen 87Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)