Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Buk-raket

Hoe je het ook wendt of keert, de onschuldige passagiers van MH17 zijn door een Buk-raket vermoord. Voor zo'n Buk-raket kun je wel bukken, maar dat maakt voor de destructieve impact niets uit. Alle betrokkenen bij deze vuile aanslag wassen hun handen in onschuld en geven anderen de schuld. Niemand neemt serieuze verantwoording, dus gaat iedereen er mee weg, denkt men. Er is een Buk-raket afgevuurd, die een passagiersvliegtuig heeft neergeschoten, dat staat vast. Maar wie schoot er? De Russen zeggen de Oekraïeners, Oekraïeners zeggen de Russen. De Russen zeggen dat ze die oude Buk-raketten niet meer gebruiken, maar wat is daar van waar. Ik herinner me de duidelijke beelden van een terugtrekkende Buk-rakettenafvuurinstallatie. Bovendien de opnamen van Russische verantwoordelijken, die over een vergissing spreken. Waarom wordt dat opeens in de doofpot gestopt?

De Russen gingen bij voorbaat al in verweer tegen de Nederlandse bevindingen, wat ze al erg verdacht maken. Als blijkt dat Rusland de MH17 heeft neergeschoten, dan keldert hun imago internationaal uiterst diep en dat proberen ze via de meest geslepen leugens te voorkomen. Een verouderde Buk-raket, mocht dat al zo zijn, dan zegt dat nog niets, want het Russische leger kan daar in principe nog steeds wel mee vechten. Hun verdedigingsmechanismen zijn uitgekookte lariekoek. Ze liegen staalhard en zonder scrupules. Puur om hun eigenbelang en omdat ze gevoelloos over lijken gaan. De daadwerkelijke misdadigers, die die Buk-raket hebben afgevuurd, zijn allang weggemoffeld en ontraceerbeer gemaakt. Het bewuste wapentuig is waarschijnlijk al ergens in diep-Rusland vernietigd. Alle belastende sporen zijn onherkenbaar gemaakt en daarom is er ruim baan voor Russische sprookjes en hard gemaakte leugens.

Aan de andere kant zijn de bewindsvoerders van Nederland erg laf door Rusland maar niet als moorddadige dader te veroordelen. Ze zijn bang voor de overmacht van de Russen en ze vrezen de poet van hun handelsbetrekkingen. Zo gaan economische belangen voor humane belangen en dat is een grote schande. Er zijn inmiddels genoeg bewijzen, dat Rusland via de Russische seperatisten verantwoordelijk is voor de moord op de passagiers van MH17. Het eventuele vliegverbod van Oekraïne doet daar niets aan af. Fuck it!, laat ik het dan maar zijn, die namens de Nederlandse bevolking, de Russische krijgsmacht aanklaagt, vanwege hun tragische falen inzake het neerschieten van MH17. Ik eis het toegeven van hun desastreuze fout en een riante schadevergoeding jegens de nabestaanden. Ik eis vooral het wereldwijd toegeven van deze hoogstwalgelijke misser en een waardig berouw jegens de onschuldige slachtoffers!... En geen vuil spel spelend onderduiken in zwaar aangedikte leugens over verzonnen mogelijkheden!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 14 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: rampen

5.0 met 3 stemmen 78Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)