Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Lettertempel ontheiligt zichzelf

Sinds enkele maanden plaatste ik wel eens gedichten, verhalen en columns op Lettertempel.nl, maar dat is mij duur komen te staan en ik waarschuw dan ook iedere schrijver om daar te gaan boeren.
Als nieuweling op die schrijfsite kreeg ik heel wat misère over mij heen, maar ik wist vol te houden. Ik publiceerde een mooie ode voor de nieuwslezeres Astrid Kerseboom, maar de roedel wolven op die site dreigden me al gauw dood te bijten. Helemaal toen ik een idolaat gedicht over de rondborstige Dieuwertje Blok plaatste. Een enkele diehard betwijfelde zelfs mijn visie over de frivool bewegende borstenpartij van madame Blok.

De directe aanleiding om mij voorgoed van die schrijfsite af te gooien, is dat ik via een reactie op een schrijfwerk van een collega-inzender de redactie vlijmscherp fileerde. Ik ontdekte, dat de Lettertempel-redactie volkomen buiten schot wenst te blijven en hoogst autoritair dirigeert. Zo beargumenteren ze nooit hun afwijzingen en hanteren ze de alleenheerschappij, dus zijn ze zwaar dictatoriaal. Ze tolereren alleen zwakbegaafde rijmelarij-inzenders, opdat hun arrogante heerserspositie intact blijft. Dat ze columns en vrij schrijfwerk plaatsen, is bedrog, want daar zie je absoluut niets van terug, dus vergeefse moeite. Lettertempel is de zoveelste schrijfsite, die ik heb ontmaskerd en op fraude heb betrapt, wat het koren gelukkig alsmaar meer van het laffe kaf scheidt.
Hun enige verweer op ware, grondige kritiek is simpelweg al mijn geplaatste inzendingen totaal wissen. Absolute censuur uit doodsangst. Niet te geloven, dat er vandaag de dag nog zulke kleingeestige, boosaardige, wraakzuchtige niemandallen bestaan! Ik wens die belachelijk defensieve losers op hun armetierige niveau een prettig voortbestaan toe (althans met gemengde gevoelens, want ze hebben wel botweg mooi werk van mij verwijderd!), maar ik zal nooit en dan ook nooit meer één letter op hun vervloekte grondgebied plaatsen!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 december 2015


Geplaatst in de categorie: taal

2.0 met 3 stemmen 209Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
11 december 2015
Ze kijken hoever ze kunnen gaan. En jij doet daar van de weeromstuit aan mee. Dat hun commentaren verwijderd zijn, hoeven we niet om te treuren. De stukken die je geschreven had, kun je misschien hier nog insturen.

Gewoon hier blijven schrijven, Joanan. En als het hier stopt, beginnen we zelf wat. Maar ik denk dat het hier verder gaat. Want er schrijven weer veel mensen. Dus gewoon hier blijven.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)