Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Politiek, grrrrrr

Het kan me gestolen worden, die hele politiek maar terwijl ik dit bedenk is het meteen niet handig om zo te denken, net zo goed als dat het niet handig is te roepen: ik ga niet stemmen. Maar ja, ik ga dus wel stemmen dat dan weer wel en de verkiezingsellende is weer losgebroken. Geert heeft zijn wensen, al dan niet haalbaar, op een simpel A4tje gezet. Kort en bondig. Klare taal, zouden ze vroeger bij een bepaalde krant gezegd hebben...

Mark wil wel weer op het pluche gaan zitten, jawel, gaan zitten en reisjes maken natuurlijk naar verre oorden met een brede glimlach..grrrrr, en Pechtold die wíl ook wel, maar als ze weer verliezen, dan gooit ie de handdoek in de ring. Oh wat zou ik graag al die handdoeken nu al in die ring willen zien liggen...ik wil ze ook best een handje helpen, met alle soorten van genoegen.

Het gezeur over een dwaas, die na het laatste bijtincident ineens vindt dat eigenaren een diploma moeten halen voor ze een hond tot de hunne mogen rekenen, is te absurd voor woorden. Natuurlijk is het heel erg dat een kind gegrepen is door een hond, voor het kind, voor de ouders, maar ook voor de eigenaar van de hond, want die man heeft echt geen deal gesloten met zijn honden van "pak nu even het kind van de buren", natuurlijk niet.

Afijn, de politieke ellende is weer losgebarsten, we worden weer (van ons geld hè, vergeet dat even niet) gebombardeerd met allerlei loze beloften, die ze vier jaar terug maakten, acht jaar geleden eveneens en nu weer. Ook nu weer loze beloften, die al die gasten al vergeten zijn, zodra, tja wanneer eigenlijk? Als de winst binnen is? Als het pluche weer bezet mag worden door die doorvoede achterwerken?

Een oplossing weet ik niet, maar wat zou ik graag zien dat straks in allestemlokalen ook een bus zou komen met daarop de tekst: ik stem n e e tegen deze club, ik wil een bezem door het hele politieke Den Haag. Liever gisteren nog dan vandaag...maar omdat Ddat niet gaat, doe ik het voor de datum dat we weer mogen stemmen....nou nog die extra bus...

Schrijver: An Terlouw, 27 augustus 2016


Geplaatst in de categorie: politiek

4.0 met 2 stemmen 53Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)